Ο Έλληνας γκέι δάσκαλος που πόζαρε δίπλα σε Τραμπ- Μελάνια με βεντάλια και έγινε… VIRAL!

«Δήλωσε» στον Πρόεδρο των ΗΠΑ ότι είναι ομοφυλόφιλος-Πώς αντέδρασε

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες του Έλληνα γκέι δασκάλου, ο οποίος είχε το θάρρος να σταθεί δίπλα από τον Ντόναλντ Τραμπ και την Μελάνια στο οβάλ γραφείο, δηλώνοντας ανοιχτά και περήφανα πως είναι ομοφυλόφιλος.

Ο Νίκος Γιαννόπουλος που κατάγεται από τη Ρόδο, αν και βραβεύτηκε ως ο καλύτερος δάσκαλος του Λονγκ Άιλαντ στις ΗΠΑ, κατάφερε να γίνει viral για άλλο λόγο.

Ποιος είναι αυτός; Η στάση που τήρησε όταν έγινε δεκτός στον Λευκό Οίκο ως τιμή για την διάκρισή του στην πολιτεία του, επέλεξε να δηλώσει στον πρόεδρο την ταυτότητά του, ως μέλος της κοινότητας ΛΟΑΤ. Φόρεσε μια κονκάρδα με το ουράνιο τόξο, σύμβολο της κοινότητας αυτής και πήρε μαζί του μια βεντάλια. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου και τότε ο Νίκος Γιαννόπουλος είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Facebook μια ομαδική φωτογραφία όλων όσοι είχαν πάει τότε στον Λευκό Οίκο, αλλά και μια προσωπική του, απέξω.

Λίγες ημέρες μετά, όταν το φως της δημοσιότητας είδαν και οι επίσημες φωτογραφίες από τον Λευκό Οίκο, ο Νίκος Γιαννόπουλος απεικονίζεται να ποζάρει δίπλα στο προεδρικό ζεύγος, έχοντας την βεντάλια του ανοιγμένη, και χαμογελώντας στον φωτογραφικό φακό.

Όσο για την αντίδραση του Τραμπ; Ο Νίκος Γιαννόπουλος αποκάλυψε μέσω Facebook, πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ το διασκέδασε, και τον ενθάρρυνε να ανοίξει την βεντάλια του, λέγοντάς του:

«Κάντο οπωσδήποτε».

Συν τοις άλλοις, του έκανε και ένα κομπλιμέντο, λέγοντας του πως «είσαι πολύ κομψός με τη βεντάλια σου».