Tο ΠΕΜΠΤΟ θύμα της επίθεσης στο Λονδίνο: Νεκρή η 21χρονη νταντά που ήταν αγνοούμενη-Τα τακούνια που φορούσε στάθηκαν μοιραία

Τραγική ειρωνία; Είχε βρεθεί και στα δυο άλλα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά είχε γλιτώσει

Μεταξύ των 7 νεκρών της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο είναι και η Σάρα Ζελενάκ, η νεαρή νταντά από την Αυστραλία, η οποία είχε να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της σφαγής, η οποία ξεκίνησε από την Γέφυρα του Λονδίνου και συνεχίστηκε στο Μπόροου Μάρκετ.

Όπως μεταδίδει η «The Sun», η 21χρονη κοπέλα δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους τρομοκράτες, λόγω των ψηλών τακουνιών που φορούσε, καθώς δεν της επέτρεπαν να τρέξει πολύ γρήγορα για να κρυφτεί.

Τα δυσάρεστα νέα, ανακοίνωσε μέσω Facebook η μητέρα της, η οποία την έψαχνε απεγνωσμένα όλες αυτές τις ημέρες:

«Η Σάρα επιβεβαιώθηκε πως είναι νεκρή. Βρήκαν το σώμα της και τα τεστ FNA, απέδειξαν πως πρόκειται για εκείνη. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας».

Τραγική ειρωνία; Η Σάρα το προηγούμενο διάστημα είχε γλιτώσει από άλλες ΔΥΟ τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο!

Όπως έγινε γνωστό, τον περασμένο Μάρτιο είχε βρεθεί μια ημέρα πριν το τρομοκρατικό χτύπημα στη γέφυρα του Ουέστμινστερ στον τόπο της τραγωδίας, ενώ είχε αγοράσει και εισιτήρια για την συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ Αρένα, αλλά στο τέλος δεν πήγε.

Ωστόσο η τρίτη φορά αποδείχτηκε και «φαρμακερή» για την άτυχη κοπέλα.

Το τελευταίο άτομο που την είδε ζωντανή, ήταν η Παλ Πρι Γκονκάλβες. Οι δυο φίλες είχαν μόλις δειπνήσει σε ένα από τα trendy εστιατόρια της περιοχής, το London Grind και την ώρα της επίθεσης έψαχναν στο δρόμο κάποιο μπαρ για να πιούν ένα ποτό.

Μόλις ξεκίνησε το χάος, χωρίστηκαν και η καθεμία έτρεξε για να σωθεί.

Η φίλη της, θεωρεί πως η Σάρα ήταν εύκολος στόχος λόγω των τακουνιών της που δεν της επέτρεψαν να τρέξει γρήγορα.

Από εκείνη την στιγμή και μετά σταμάτησε να απαντά στο τηλέφωνό της και στα απεγνωσμένα μηνύματα της φίλης της.