Και η Βρετανία έχει τον… Μακρόν της! 38χρονος βουλευτής παντρεύεται την 66χρονη σύντροφό του

Στον δρόμο που χάραξε ο Πρόεδρος της Γαλλίας

Και η Βρετανία έχει τον… Μακρόν της! 38χρονος βουλευτής παντρεύεται την 66χρονη σύντροφό του

Τον δρόμο για τον γάμο με μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες φαίνεται να «χάραξε» ο Εμανουέλ Μακρόν, τον οποίο ακολούθησε ο Βρετανός βουλευτής των Συντηρητικών, Κέβιν Φόστερ.

Η μελλοντική σύζυγος του βουλευτή είναι κατά 28 χρόνια μεγαλύτερή του.

Ο 38χρονος Κέβιν Φόστερ ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την 66χρονη εκλεκτή της καρδιάς του, Χέιζελ Νούναν, στις 10 Ιουνίου, δύο ημέρες μετά τις εθνικές εκλογές στη Βρετανία.

 

Ο Φόστερ δεν δίστασε να αρραβωνιαστεί επίσημα πριν τρία χρόνια την αγαπημένη του, που είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη από την μητέρα του!

«Πότε δεν σκέφθηκα ότι η Χέιζελ είναι μεγαλύτερή μου. Είμαστε πολύ κοντά. Η Χέιζελ είναι η ερωμένη μου και η καλύτερή μου φίλη», δήλωσε στην Daily Mail ο Βρετανός βουλευτής.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2000, όταν η Χέιζελ είχε θέσει υποψηφιότητα με τους Τόρις στο Κόβεντρι και εκείνος, νεαρό αγόρι τότε βοηθούσε στην προεκλογική εκστρατεία του κόμματος.

Τότε, η Χέιζελ ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο ενήλικων παιδιών. Οι δυο τους συνεργάστηκαν για το κόμμα τους, ήρθαν κοντά σαν φίλοι, μέχρι που… ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top