Τα καυτά φιλιά του Μακρόν με την σύζυγό του μετά την νίκη του-Χέρι χέρι ανέβηκαν στο βήμα-ΦΩΤΟ

Ο 39χρονος κεντρώος υποψήφιος ευχαρίστησε την Μπριζίτ και είπε «χωρίς την Μπριζίτ δεν θα ήμουν εδώ»

Χέρι χέρι με την 63χρονη σύζυγό του ανέβηκε στο βήμα ο Εμμανουέλ Μακρόν μετά την νίκη του στον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο κεντρώος υποψήφιος μετά την αναμέτρηση-θρίλερ με την ακροδεξιά Μαρίν Λε Πεν, βγήκε πρώτος με 23,8% (έναντι της Λε Πεν που συγκέντρωσε 21,4%) και οδεύει σύμφωνα με πολλούς για Πρόεδρος της Γαλλίας!

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, ο 39χρονος πρώην τραπεζίτης, συνοδευόταν από την σύζυγό του και πρώην καθηγήτρια του, Μπριζίτ Τρονιέ.

Αφού αντάλλαξαν καυτά φιλιά, ο Μακρόν απευθύνθηκε στην ομιλία του στους Γάλλους ψηφοφόρους, αποθεώνοντας την κατά 24 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του:

«Χωρίς αυτή δεν θα ήμουν εδώ» είπε ο Μακρόν, με την Μπριζίτ να τον κοιτά γλυκά και να χαμογελά, δείχνοντας περήφανη για τον σύζυγο και πρώην μαθητή της!

ΤΟ LOVE STORY ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά στην περίπτωση Μακρόν-Τρονιέ. Το love story του ζευγαριού έχει απασχολήσει πολλάκις τα γαλλικά ΜΜΕ, μιας η 63χρονη ήταν πρώην του καθηγήτρια την οποία ο Μακρόν την ερωτεύτηκε παράφορα.

Οσοι γνωρίζουν το ζευγάρι μιλάνε για έρωτα με την πρώτη ματιά, κάτι που μπορείτε να το διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες.