Στο Συμβούλιο Επικρατείας προσφεύγει το CHP-Το επικρίνει ο Γιλντιρίμ

Τι μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη η ανταποκρίτρια του STAR Άννα Ανδρέου

Στο Συμβούλιο Επικρατείας προσφεύγει το CHP-Το επικρίνει ο Γιλντιρίμ

Στο Συμβούλιο Επικρατείας προσφεύγει το απόγευμα το Ρεπουπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) έπειτα από την απόρριψή της ένστασής του για ακύρωση του δημοψηφίσματος από την Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή (YSK).

Την ανακοίνωση έκανε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Μπουλέντ Τεζτζάν ο οποίος ανέφερε ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι τέλους για να διαφυλάξουν τα δικαιώματα των 49 εκατομύρίων Τούρκων πολιτών, που είτε ψήφισαν όχι είτε ναι. 

Γιλντιρίμ επικρίνει απόφαση CHP για προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας

Η διόρθωση της απόφασης του λαού με προσφυγή στο δικαστήριο δεν είναι δημοκρατική οδός, δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ επικρίνοντας την απόφαση του Ρεπουπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) να προσφύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας. 

Ωστόσο ο Τούρκος Πρωθυπουργός πρόσθεσε πως δεν μπορούν να πουν κάτι αν θέλουν να ακολουθήσουν αυτή την οδό. “Αλλά ο λαός είπε την απόφασή του. Το αποτέλεσμα ήταν ναι. Δεν έχει νόημα να χάνουν περισσότερο το χρόνο του λαού”, είπε.

 

Της αναποκρίτριας του STAR στην Κωνσταντινούπολη, Άννας Ανδρέου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top