Tραμπ ο γκαφατζής: Μιλούσε για το κέικ σοκολάτας και ξέχασε ότι επιτέθηκε στη Συρία

Δήλωνε περήφανος για την επίθεση με 59 πυραύλους Τόμαχοκ στο… Ιράκ!

Tραμπ ο γκαφατζής: Το κέικ σοκολάτας και το... Ιράκ

Ο Ντόναλντ Τραμπ το έκανε πάλι το… «θαύμα» του. Πιστός στην παράδοση της γκάφας, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κατά την διάρκεια συνέντευξη του στο FOX News, άρχισε να μιλά για ένα υπέροχο κέικ που έφαγε, τόσο λαχταριστό που ξέχασε πως επιτέθηκε στη Συρία.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, πριν από περίπου μια εβδομάδα, ο Τραμπ επιτέθηκε με 59 πυραύλους Τόμαχοκ εναντίον αεροπορικής βάσης στη Συρία, ως αντίποινα για την επίθεση με χημικά του Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Μια δημοσιογράφος ιδιαίτερα φιλική μαζί του, από το κανάλι Fox News του είχε πάρει τότε συνέντευξη και τον πίεσε να διηγηθεί στους τηλεθεατές πώς παρακολούθησε ο ίδιος τις επιθέσεις με Τόμαχοκ. Η απάντηση του ήταν αυτή που… αρμόζει στον Τραμπ, καθώς ο Πρόεδρος των ΗΠΑ την «πάτησε» για τα καλά και δεν πήρε χαμπάρι, μέχρι που τον διόρθωσε η δημοσιογράφος.

 

 

Όπως ο ίδιος περιέγραψε, λίγο πριν γίνει η επίθεση στη Συρία, εκείνος δειπνούσε με τον Κινέζο Πρόεδρο στο πολυτελές εξοχικό του στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα.

«Είχαμε καθίσει στο τραπέζι, είχαμε τελειώσει το φαγητό, και τρώγαμε το καλύτερο κέικ σοκολάτας που είχαμε ποτέ δει [...] και τότε έλαβα το μήνυμα των στρατηγών ότι τα πλοία ήταν έτοιμα και οπλισμένα: «Τι θέλετε να κάνουμε;», με ρώτησαν. Και αποφασίσαμε να το κάνουμε...»

Στη συνέχεια ο Τραμπ αφού εξήρε την τεχνολογική υπεροπλία της αμερικανικής βαλλιστικής, είπε:

«Ο εξοπλισμός μας είναι καλύτερος από τον οποιονδήποτε σε κλίμακα 1 ως 5», «κανείς δεν θα μπορούσε ούτε καν να πλησιάσει», «είναι υπέροχο!!, καταπληκτικό!!» κλπ.

Έλα όμως που τόση ώρα ο Τραμπ δήλωνε… περήφανος για την επίθεση με 59 Τόμαχοκ στο… Ιράκ, μέχρι που η δημοσιογράφος του θύμισε πως οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στη Συρία όχι στο Ιράκ!

 



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top