ΑΥΤΟ είναι το 4ο θύμα του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ - Αμερικανός που ταξίδεψε στο Λονδίνο για την επέτειο του γάμου του!

Τραγική ειρωνία ότι επέστρεφε σπίτι του την επόμενη μέρα

Το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο άφησε πίσω του 4 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Νεκροί, μέχρι στιγμής, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το star.gr, είναι ο δράστης, τα στοιχεία του οποίου έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές της Βρετανίας, ο αστυνομικός- σωτήρας, Κιθ Πάλμερ και η 43χρονη Άισα Φρέιντ.

Ταυτοποιήθηκε, πριν από λίγο, η ταυτότητα του 4ου θύματος της επίθεσης. Το όνομά του είναι Κερτ Κόχραν και είναι Αμερικανός. Είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο μαζί με τη σύζυγό του, Μελίσα Πέιν, για την 25η επέτειο του γάμου τους. Η Πέιν νοσηλεύεται με σπασμένο πόδι και τραύμα στο κεφάλι σε νοσοκομείο. Το ζευγάρι περπατούσε στην αιματοβαμμένη γέφυρα, όταν τους χτύπησε ο δράστης με το τζιπ του.

Η αδερφή της Μελίσα έγραψε στο Twitter της ότι «η αδερφή μου Μελίσα είναι στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι και ένα χτύπημα στο κεφάλι. Ο Κερτ κατέληξε από τα χτυπήματα. Κερτ είσαι ο ήρωας μας, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι χθες, Τετάρτη, η ημέρα, δηλαδή, της επίθεσης, ήταν η τελευταία των διακοπών του ζευγαριού, που θα επέστρεφε σήμερα, Πέμπτη, στο σπίτι τους στη Γιούτα των ΗΠΑ.

«Η οικογένεια μας είναι συντετριμμένη από όταν έμαθε τον θάνατο του γαμπρού μου Κερτ Κόχραν, ήταν ένα από τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο» είπε σε λιτή του δήλωση ο Κλιντ Πέιν, κουνιάδος του Κόχραν. 

Όταν γνωστοποιήθηκε ότι ο Κόχραν ήταν Αμερικανός υπήκοος, ο Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε να γράψει στο Twitter του: «Ενας σπουδαίος Αμερικανός, ο Κερτ Κόχραν, σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο. Οι προσευχές και τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους φίλους του».