Τραμπ: «Ο Ομπάμα με παρακολουθούσε»

’Εντονα αντέδρασε ο Αμερικανός πρόεδρος

Βαριές κατηγορίες κατά του Μπάρακ Ομπάμα, εξαπέλυσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο Ντόναλντ Τράμπ.

Πιο συγκεκριμένα, κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, πως πριν από τις αμερικανικές εκλογές είχε βάλει κοριούς στα τηλέφωνα και στον ουρανοξύστη του.

«Απαίσιο! Μόλις ανακάλυψα ότι ο Ομπάμα είχε βάλει "κοριούς" στον Trump Tower ακριβώς πριν τη νίκη. Τίποτα δεν βρέθηκε. Αυτό είναι Μακαρθισμός» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ και μετά ακολούθησε καταιγισμός μηνυμάτων.

«Είναι νόμιμο για έναν εν ενεργεία Πρόεδρο να βάζει "κοριούς" σε έναν υποψήφιο πριν τις εκλογές; Απορρίφθηκε από το δικαστήριο νωρίτερα. Νέο χαμηλό»

«Στοιχηματίζω ότι ένας καλός δικηγόρος θα μπορούσε να κάνει μια τέλεια υπόθεση από το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα παρακολουθούσε τα τηλέφωνά μου τον Οκτώβριο, ακριβώς πριν από τις εκλογές».

«Πόσο χαμηλά έπεσε ο Πρόεδρος Ομπάμα για να παγιδεύσει τα τηλέφωνά μου κατά την διάρκεια της ιερής εκλογικής διαδικασίας. Αυτό είναι Nixon/Watergate. Κακός (ή διεστραμμένος) τύπος»

Γρήγορη ήταν όμως η απάντηση του Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος είπε πως ουδέποτε εκείνος αλλά ούτε και οι αξιωματούχοι διέταξαν την παρακολούθηση κανενός Αμερικανού πολίτη.

Δείτε το βίντεο