Ο "ιππότης" Τριντό -Η Ιβάνκα τον κοίταζε κι έλιωνε!

Αν και παντρεμένη, η Ιβάνκα δεν έπαιρνε τα μάτια της από τον Καναδό Πρωθυπουργό

Συνεχίζεται το γνωστό, πλέον, τροπάριο η Ιβάνκα Τραμπ να συνοδεύει τον πατέρα της παντού και η σύζυγός του, Μελάνια, να είναι απούσα. Σε μια ακόμα επίσημη εμφάνιση του Προέδρου των ΗΠΑ, λοιπόν, η Ιβάνκα έδωσε το «παρών», τις εντυπώσεις, όμως, κέρδισε ο καλεσμένος του, ο Πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό.

Ο γοητευτικός Καναδός, που μετρά χιλιάδες θαυμάστριες ανά τον κόσμο, κατάφερε να σαγηνεύσει ακόμα και την παντρεμένη Ιβάνκα!

Ο Τριντό, μόλις μπήκαν όλοι στην αίθουσα που θα πραγματοποιούνταν η συνάντηση, όπως θα δείτε στο βίντεο, τράβηξε την καρέκλα της Ιβάνκα, ώστε να κάτσει πρώτα εκείνη, όπως οφείλει να κάνει ένας…τζέντλεμαν παλιάς κοπής! Της είπε, μάλιστα, «εσύ πρώτη», με αποτέλεσμα η Ιβάνκα να κοιτάει τον ιππότη της ασταμάτητα, θαυμάζοντάς τον, και να του χαμογελάει γλυκά διαρκώς. "Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ" είπε η 35χρονη Πρώτη Κόρη, που καθόταν απέναντι από τον πατέρα της και στα αριστερά του Τριντό.

 

Ο Πρωθυπουργός του Καναδά συμμετείχε σε μία μεγάλη κουβέντα για το πως θα μπορούσε η Ουάσιγκτον να βοηθήσει τις γυναίκες επιχειρηματίες. "Χαίρομαι πολύ που μπορώ να σας ακούσω σήμερα", είπε στους παρευρισκόμενους, ανάμεσα στους οποίους και πολλές γυναίκες- ηγετικά στελέχη επιχειρήσεων.

Η δε Ιβάνκα τον…χαβά της! Δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω του, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα.

Άλλη μια θαυμάστρια για τον Καναδό Πρωθυπουργό!