O Μπενουά Αμόν μάς συστήνει τη σύντροφό του

Ο διάσημος Γάλλος πολιτικός παρουσιάζει τη μάνα των παιδιών του

O Μπενουά Αμόν μάς συστήνει τη σύντροφό του

Ο υποψήφιος στις προκριματικές εκλογές του Σοσιαλιστικού Κόμματος στη Γαλλία, Μπενουά Αμόν, κοντεύει τα 50 κι έκανε την έκπληξη στον πρώτο γύρο, αποκτώντας προβάδισμα έναντι του Μανουέλ Βαλς, για να είναι υποψήφιος πρόεδρος τον Απρίλιο του 2017.

Ο Αμόν μπορεί να προσέλκυσε τα βλέμματα με τα πολιτικά του επιτεύγματα, τράβηξε, όμως, τα φώτα της δημοσιότητας και χάρη στη σύντροφό του και μητέρα των δυο παιδιών του, Γκαμπριέλ Γκουαγιάρ. 

Η Γκουαγιάρ είναι ο φύλακας-άγγελός του. Πάντα στη σκιά του, δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στα γαλλικά ΜΜΕ ούτε έχει προκαλέσει. Κατάγεται από τη Δανία και την Καταλωνία και μιλάει πέντε γλώσσες. Είναι ιδιαίτερα μορφωμένη, με εντυπωσιακή καριέρα, που ξεκίνησε ως σύμβουλος στο Εθνικό Κέντρο Κινηματογράφου (CNC), με τη διαχείριση δημόσιων κονδυλίων του γαλλικού κράτους στο σινεμά και με εκπροσώπηση της Γαλλίας στις Βρυξέλλες. Αργότερα, έγινε υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων τεράστιου και πασίγνωστου οίκου μόδας, στον οποίο παραμένει μέχρι σήμερα.

Ο Αμόν έχει εκφράσει πολλές φορές τον θαυμασμό του για τη σύντροφό του. «Είναι δική της επιθυμία να παραμένει σεμνή και διακριτική στη ζωή της. Βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, έχει ο καθένας την καριέρα του και η γυναίκα μου τα απέκτησε όλα μόνη της, όχι εξαιτίας της ενασχόλησής μου με την πολιτική».

«Είμαι πολύ περήφανος που η γυναίκα μου έχει εκατό φορές περισσότερα πτυχία από μένα», είπε χαρακτηριστικά. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top