ΝΕΑ άγρια επίθεση του Τραμπ στην Στριπ:«Είναι μια από τις πιο υπερεκτιμημένες stars»

«Δεν με ξέρει, αλλά μου επιτέθηκε στις Χρυσές Σφαίρες»

Μπορεί η αρχική αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ στον θερμό και παθιασμένο λόγο της Μέριλ Στριπ με τον οποίο του «τα έχωσε» στις «Χρυσές Σφαίρες» να ήταν… μετριοπαθής (συγκριτικά πάντα με το έντονο ταπεραμέντο του) ωστόσο φαίνεται πως το… ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να της «τα χώσει» κανονικά μέσω Twitter.

Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, αναφέρθηκε στην 67χρονη χαρισματική ηθοποιό, με μια σειρά από tweets λέγοντας:

«Η Μέριλ Στριπ είναι μια από τις πιο υπερεκτιμημένες ηθοποιούς του Hollywood. Δεν με ξέρει, αλλά χθες μου επιτέθηκε στις Χρυσές Σφαίρες. Eίναι μια υπηρέτης της Χίλαρι (η οποία έχασε πανηγυρικά) με στολή. Για εκατοστή φορά, ποτέ δεν κορόιδεψα έναν ανάπηρο ρεπόρτερ (ποτέ δεν θα το έκανα αυτό), απλά τον έδειξα να συμπεριφέρεται σαν δουλοπρεπής, επειδή άλλαξε εντελώς μια παλιά ιστορία 16 χρόνων που έπρεπε να γράψει, για να με κάνει να δείχνω κακός. Απλά πολύ πιο ανέντιμο!»

ΤΟ STORY TΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η πολλάκις βραβευμένη  με Oscar ηθοποιός (την οποία ο Τραμπ χαρακτήρισε «υπερεκτιμημένη»), ανέβηκε στη σκηνή των «Χρυσών Σφαιρών» για να παραλάβει το βραβείο Cecil B. DeMille και κατά την διάρκεια του λόγου της, τα έχωσε στον Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας:

«Θα πρέπει να με συγχωρήσετε, έχασα την φωνή μου αυτή την εβδομάδα. Και νωρίτερα αυτό το χρόνο έχασα το μυαλό μου, οπότε θα πρέπει να τα διαβάσω. […] Το Hollywood κατακλύζεται από ξένους και outsiders. Και αν μας διώξετε όλους, δεν θα μείνει τίποτα πέρα από το να παρακολουθείτε ποδόσφαιρο και mixed martial arts, που δεν είναι Τέχνη».

«Υπήρξε μία ερμηνεία τη χρονιά αυτή που με συγκλόνισε», δήλωσε η 67χρονη μιλώντας για τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ και συμπλήρωσε: «Μου ράγισε την καρδιά. Όχι επειδή ήταν κάτι καλό. Ήταν η στιγμή εκείνη που το πρόσωπο που ζητήθηκε να καθίσει στην πιο αξιοσέβαστη θέση της χώρας μας μιμήθηκε έναν ρεπόρτερ με ειδικές ανάγκες, κάποιον που δεν μπορούσε να "απαντήσει". Μου ράγισε την καρδιά όταν το είδα και δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Γιατί δεν ήταν σε ταινία αλλά στην πραγματική ζωή. Και όταν γίνεται από κάποιον που έχει εξουσία, είναι σαν να δίνει την άδεια σε άλλους να κάνουν το ίδιο. Η έλλειψη σεβασμού φέρνει έλλειψη σεβασμού και η βία φέρνει βία. Και όταν οι ισχυροί χρησιμοποιούν τη δύναμή τους για να εκφοβίζουν όλοι χάνουμε».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top