Aυτά είναι τα θύματα του μακελάρη του Reina: Οι συγκινητικές ιστορίες πίσω από τον χαμό τους

Τα περίεργα παιχνίδια που τους έπαιξε η μοίρα-Βάφτηκε με αίμα η Πρωτοχρονιά στην Κωνσταντινούπολη

Θρήνος, σπαραγμός και οργή επικρατούν στην Κωνσταντινούπολη μετά το μακελειό στο κλαμπ Reina το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 39 άνθρωποι.

ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ

Πάνω από τη σορό του Αιχάν Αρίκ, ενός εκ των θυμάτων του μακελάρη της Κωνσταντινούπολης, κλαίνε απαρηγόρητοι οι γιοι του.

Η σύζυγος του , ο πατέρας του, φίλοι και συγγενείς τον αποχαιρετούν και προσεύχονται στην κηδεία του που έγινε στην Κωνσταντινούπολη.

ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ

Από τα πυρά του μακελάρη έπεσε νεκρή μια νεαρή εργαζόμενη σε εταιρεία σεκιούριτι, μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, η οποία είχε επιστρατευτεί για να ενισχύσει τη φύλαξη του κλαμπ στη γιορτή της πρωτοχρονιάς.

O Φατίχ Τσακμάκ εργαζόταν κι εκείνος στην ασφάλεια του κλαμπ. Πριν από λίγο καιρό, είχε σωθεί από την τρομοκρατική επίθεση έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας. Αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε.

Ο Μουσταφά Σεζγκίν Σεϊμέν γιόρταζε μαζί με τον ερχομό του νέου έτους και τον επικείμενο γάμο με την αγαπημένη του. Ξεψύχησε όμως στο Reina.

Νεκρός έπεσε και ο Μπουράκ Γιλντίζ, ο οποίος ήταν αστυνομικός και φρουρούσε το μπροστινό μέρος του Reina

Για τον σερβιτόρο Κενάν Κουτλούκ αυτό έμελλε να είναι το τελευταίο βράδυ της ζωής του... Λίγο πριν δολοφονηθεί είχε φωτογραφηθεί διπλά στον γνωστό τούρκο ποδοσφαιριστή Μεσουτ Οζίλ. Ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται και τουλάχιστον 15 ξένοι υπήκοοι.

(Δεξιά ο σερβιτόρος)

Η Λιάν Νάσερ ένα πανέμορφο κορίτσι από το Ισραήλ μόλις 18 ετών βρισκόταν μέσα στο Reina με τρεις φίλες της. Εκείνη σκοτώθηκε ενώ ένα από τα κορίτσια της παρέας της νοσηλεύεται εκτός κίνδυνου σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Η παγκόσμια κοινότητα εκφράζει τον αποτροπιασμό της για το νεο μακελειό στην Κωνσταντινούπολη. Τα συλλυπητήρια της εξέφρασε η επικεφαλής της διπλωματίας της ευρωπαϊκής ένωσης και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα προσφέρει τη βοήθεια της κυβέρνησης του στις τουρκικές αρχές.

Μάλιστα οι αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες είχαν προειδοποιήσει πως υπήρχαν σχέδια για τη διάπραξη τρομοκρατικών επιθέσεων στην Κωνσταντινούπολη, όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Reina και τουλάχιστον 25.000 αστυνομικοί είχαν κινητοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες στην πόλη για την αποτροπή τρομοκρατικών ενεργειών

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO