ΠΕΠΛΟ ΨΥΧΟΥΣ σε Ευρώπη, Τουρκία και Καναδά-Η στιγμή που χείμαρρος παρασύρει πατέρα και κόρη

Το βίντεο προκαλεί σοκ

Ένα πέπλο ψύχους έχει σκεπάσει αρκετά μέρη της  Ευρώπης, της Τουρκίας και του Καναδά.

Σφοδρή κακοκαιρία χτύπησε την Τουρκία

Ένα  σπάνιο όσο και εντυπωσιακό φαινόμενο κατέγραψαν ερασιτέχνες εικονολήπτες στη γειτονική Τουρκία.  ι άνεμοι έπνεαν με 90 χιλιόμετρα την ώρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί υδροστρόβιλος που χτύπησε στη θάλασσα του Μαρμαρά.

Σε ένα άλλο βίντεο, η κάμερα κατέγραψε την δραματική προσπάθεια ενός πατέρα με την κόρη του να διασχίσουν ένα πλημμυρισμένο δρόμο. Στην αρχή, όλα έδειχναν ότι τα κατάφεραν . Λίγο όμως  πριν φτάσουν στην απέναντι πλευρά, τα ρεύματα τους παρασύρουν.

Κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου κατάφεραν τελικά  να γλιτώσουν από τον ορμητικό χείμαρρο.

Φονική ομίχλη σκέπασε την Αγγλία

Ένα πυκνό πέπλο ομίχλης τύλιξε το  Όξφορντσαϊρ . Το θερμόμετρο έδειχνε  -7 βαθμούς Κελσίου.Το κύμα κακοκαιρίας προκάλεσε καραμπόλα 40 αυτοκινήτων . Μία γυναίκα εξέπνευσε στην άσφαλτο ενώ δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις συγκρούσεις. Δεν υπήρχε ορατότητα στα 90 μέτρα.

Ένα απέραντο παγοδρόμιο ο Καναδάς

Οι δρόμοι πάγωσαν και γλιστρούσαν πολύ . Έτσι οι κάτοικοι του  Οντάριο και του Κεμπέκ αποφάσισαν να μην μετακινήσουν τα αυτοκίνητά τους . Φόρεσαν  τα παγοπέδιλά τους και το έριξαν στο πατινάζ.

Αυτοκίνητο έκανε βουτιά στο χιόνι

Οδηγός ράλι , είδε το χιόνι ανάποδα στην Ρωσία. Μπήκε με ταχύτητα στην στροφή , έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να αναποδογυριστεί  το όχημά του. Ευτυχώς γλίτωσε με μικροτραυματισμούς.