Το πιο κιτς πάρτι 15χρονης ever: Μάζεψε χιλιάδες καλεσμένους και στο τέλος βάφτηκε με αίμα

Πάνω από 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι δήλωσαν συμμετοχή-Απίστευτες εικόνες

Δεν ξέρουμε πως ήταν τα δικά σας 15α γενέθλια, αλλά αυτά της Rubi Ibarra Garcia από το Μεξικό, ξεπερνούν κάθε φαντασία, καθώς το πάρτι πήρε... απρόβλεπτες διαστάσεις!

Τι συνέβη; Η 15χρονη Rubi Ibarra Garcia διοργάνωσε μια «Quinceañera», δηλαδή μια γιορτή για το πέρασμα προς την ενηλικίωσή της, όπως συνηθίζεται στο Μεξικό. Μόνο που αντί να προσκαλέσει μόνο τους στενούς φίλους και συγγενείς της, τιμήθηκε από χιλιάδες ανθρώπους.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς της ανέβασαν μια πρόσκληση στο Facebook που έλεγε:

 

 

«Καλημέρα, τι κάνετε; Σας προσκαλούμε την 26η Δεκεμβρίου (στο πάρτι) για τα 15 χρόνια της κόρης μας, της Rubi στην περιοχή Λα Χόγια».

Xαρακτηριστικό είναι πως στο παρτι είχαν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά ευτυχώς δεν πήγαν όλοι.

Όπως θα δείτε τόσο στο video όσο και στις φώτο, η Rubi που δεν είναι ούτε ηθοποιός ούτε τραγουδίστρια, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στην κοινότητα Λα Τζόγια στο κεντρικό Μεξικό όπου διαμένει. Μάλιστα οι γονείς της είχαν σχεδιάσει διαφημιστικές αφίσες τις οποίες διαμοίρασαν σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά τα παραπάνω, δεν είναι περίεργο που το πάρτι μάζεψε χιλιάδες καλεσμένους, με αποτέλεσμα να μοιάζει περισσότερο με… πανηγύρι!

Το πλήθος δοκίμασε παραδοσιακά εδέσματα που σερβιρίστικαν σε πλαστικά πιάτα, ενώ δεκάδες φωτορεπόρτερ βρέθηκαν στο σημείο για να καλύψουν την εκδήλωση, με την 15χρονη να εμφανίζεται με έντονο βάψιμο ,φορώντας κατακόκκινο φόρεμα-τουαλέτα, και τιάρα στα μαλλιά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αν και η γιορτή είχε σχεδιαστεί για 800 καλεσμένους, οι τοπικές αρχές μετέφεραν τον χώρο του πάρτι σε μια έκταση πολλών στρεμμάτων και προέβλεψαν και για την προστασία όλων των παρευρισκομένων.

«Βγήκε εκτός ελέγχου… δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο, σίγουρα, όμως εδώ οι γιορτές γίνονται σε πιο τοπικό επίπεδο, δεν το αναμέναμε αυτό» τόνισε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πατέρας της Rubi.

 

BAΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ:

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο πάρτι της 15χρονης στο Μεξικό.

Σύμφωνα με το BBC, ο άντρας σκοτώθηκε όταν βρέθηκε μπροστά από ένα άλογο που κάλπαζε, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα προς τιμήν της 15χρονης Rubi Ibarra Garcia. Τοπικά μέσα ανέφεραν ότι στον 66χρονο άνηκε ένα από τα άλογα που συμμετείχαν στον ερασιτεχνικό αγώνα. Δεν είναι σαφές πώς βρέθηκε μπροστά από τα άλογα ο Felix Pena, ο οποίος έπαιρνε συχνά μέρος σε τέτοιους αγώνες. Κάποιοι παρευρισκόμενοι είπαν ότι μπορεί να μην εκτίμησε σωστά την απόσταση, καθώς επευφημούσε το άλογό του. O 66χρονος πέθανε κατά τη μεταφορά στο νοσοκομείο. Ένα ακόμα άτομο, που μπήκε στον δρόμο των αλόγων, έσπασε το πόδι του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.