Σοκαριστικό: Άφησε το 3 μηνών μωρό μόνο του και το έφαγαν ζωντανό γιγάντιοι αρουραίοι

Το βρέφος βρήκε φρικτό θάνατο την ώρα που η μητέρα του τα έπινε και διασκέδαζε

Γιγάντιοι αρουραίοι κατασπάραξαν κοριτσάκι 3 μηνών

Τραγικό τέλος είχε ένα κοριτσάκι μόλις τριών μηνών, το οποίο η μητέρα του άφησε ολομόναχο στο σπίτι για να βγει να διασκεδάσει.

Όπως μεταδίδει η «Daily Mail», το βρέφος βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς το κατασπάραξαν ζωντανό γιγάντιοι αρουραίοι, την ώρα που η μητέρα του «τα έπινε» έξω όλη νύχτα.

Ευτυχώς, η 26χρονη «μητέρα» είχε φροντίσει να πάρει μαζί του το δίδυμο αδερφάκι του, και έτσι το ένα από τα δυο γλύτωσε.

Το φρικτό περιστατικό συνέβη στο δήμο Katlehong του Γιοχάνεσμπουργκ στη Νότια Αφρική, και οι λεπτομέρειες είναι πραγματικά ανατριχιαστικές:

«Το μωρό είχε οδυνηρό θάνατο. Η γλώσσα του, τα μάτια και τα δάχτυλα του, φαγώθηκαν από τους αρουραίους. Εκτός από τα κομμάτια σώματος που έλειπαν, το σώμα του μωρού ήταν γεμάτο με άσχημες δαγκωματιές και πληγές μολυσμένες από τα δόντια των αρουραίων. Αυτή η μητέρα πρέπει να σαπίσει στη φυλακή. Δεν της αξίζει να είναι μητέρα» ανέφερε ένας γείτονας που είναι σοκαρισμένος από το περιστατικό.

Μάρτυρες και γείτονες, είπαν πως η 26χρονη «μητέρα» συνήθιζε να βγαίνει και να διασκεδάζει ξέφρενα, ενώ άφηνε μόνα τους τα δίδυμα μωρά της.

«Όταν επέστρεψε σπίτι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον νέο της φίλο, προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι αλλά εκείνη είχε χάσει το κλειδί. Τελικά βρήκαν το νεογέννητο κοριτσάκι νεκρό. Μάλιστα ισχυρίζονταν πως το μωρό είχε καεί» αναφέρει μια γειτόνισσα της.

Πλέον, το μωρό που επέζησε βρίσκεται υπό την επιμέλεια του 28χρονου πατέρα του και της νέας του συντρόφου.

Η 26χρονη «μάνα» συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top