ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ! Σκύλος λέει το τελευταίο αντίο στο αφεντικό του που ξεψυχάει στο νοσοκομείο

Φίλοι μέχρι το τέλος

Η σπαρακτική στιγμή που ένας σκύλος λέει το τελευταίο αντίο στο αφεντικό του που ξεψυχάει κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Πριν ένα μήνα ο 33χρονος Ράιαν Τζέσεν από τις ΗΠΑ πήγε στο νοσοκομείο γιατί είχε τρομερές ημικρανίες. Τελικά όμως νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο γιατί υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και δεν κατάφερε να συνέλθει ποτέ.

Οι αγαπημένοι του συγκεντρώθηκαν στο νοσοκομείο για να του πουν το τελευταίο αντίο στις 30 Νοεμβρίου και το προσωπικό του νοσοκομείου επέτρεψε ακόμα και στο σκυλάκι του, τη Μόλι, να τον αποχαιρετίσει για πάντα.

Τη συγκινητική αυτή στιγμή την κατέγραψαν και σε βίντεο το οποίο ανέβασαν στο Facebook και από τότε έχει γίνει viral.

«Το νοσοκομείο έκανε το πιο γλυκό πράγμα για εμάς και μας επέτρεψε να φέρουμε τον σκύλο του αδελφού μου για να του πει αντίο και να καταλάβει γιατί ο Ράιαν δεν θα επιστρέψει ποτέ σπίτι. Αν γνωρίζατε τον αδελφό μου θα ξέρετε ότι λάτρευε τον σκύλο του», έγραψε η αδελφή του στο Facebook.

Πάνω από οχτώ εκατομμύρια χρήστες έχουν δει το αντίο της Μόλι στον Ράιαν και πάνω από 80.000 το έχουν κοινοποιήσει μέσω των λογαριασμών τους στο Facebook.

Η Μόλι μάλιστα μετά από τον τραγικό αυτό αποχωρισμό θα συνεχίσει να μένει με τη μητέρα του Ράιαν, ενώ η οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει να όργανά του.