Άγρια πρόκληση: «Θα υψώσω στα νησιά την τουρκική σημαία και θα στείλω την ελληνική με κούριερ»

Τούρκος βουλευτής του CHP εκτός ορίων

Άγρια πρόκληση: «Θα υψώσω στα νησιά την τουρκική σημαία και θα στείλω την ελληνική με κούριερ»

Κάθε μέρα και από μια εξοργιστική πρόκληση δέχεται η Ελλάδα από την Τουρκία, η οποία έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο.

Μετά τον Ερντογάν που τις τελευταίες εβδομάδες αμφισβητεί τις Διεθνείς Συνθήκες, αναιρεί την αξία της Ευρώπης, απειλεί πως θα πλημμυρίσει τα σύνορα με εκατομμύρια μετανάστες και λέει πως η Κύπρος θα έπρεπε να ντρέπεται για την σημαία της που περιλαμβάνει όλο το νησί, σειρά παίρνει και η τουρκική αντιπολίτευση.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο αρχηγός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ την προηγούμενη εβδομάδα αναρωτήθηκε, στην ομιλία στους βουλευτές του κόμματός του,

«θα πάρετε πίσω τα 18 νησιά ή όχι;», προσθέτοντας:

«Είναι αυτά τα νησιά δικά μας; Είναι, λένε (σ.σ. η τουρκική κυβέρνηση). Θα πρέπει να σηκωθεί η σημαία μας εκεί; Ναι, απαντούν. Αλλά υπάρχει ακόμα εκεί η ελληνική σημαία, γιατί δεν παρεμβαίνετε;»

Μετά τα παραπάνω, ήρθε και η ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ δήλωση βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP), της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος απείλησε ότι θα υψώσει σε 18 ελληνικά νησιά την τουρκική σημαία και θα στείλει με... κούριερ στην Αθήνα την ελληνική σημαία:

«Θα πάω στα νησιά αυτά και αν χρειαστεί θα υψώσω ο ίδιος την Τουρκική σημαία. Μετα θα διπλώσω την ελληνική σημαία και θα τη στείλω με κούριερ στην ελληνική κυβέρνηση» δήλωσε ο Τανζού Οζτζάν σε ομιλία του στην τουρκική Βουλή.

Μάλιστα ζήτησε και από τους συναδέλφους του να τον ακολουθήσουν στο... εγχείρημά του αυτό.

«Υπάρχουν 18 νησιά και δυο βραχονησίδες που μας ανήκουν. Ο Τούρκος πρόεδρος που γνωρίζει πολύ καλά το θέμα κλείνει τα μάτια στο θέμα αυτό. Να πει στην Ελλάδα: Πάρε τη σημαία από εδώ, είναι δικό μου έδαφος. Δεκαοχτώ δικά μας νησιά τα χαρίσαμε στους Έλληνες» είπε ο Οζτζάν προσθέτοντας ότι θα πάει με βάρκα στα νησιά αυτά καλώντας την τουρκική κυβέρνηση να πράξει αναλόγως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΚΛΗΡΗ επίθεση Καμμένου σε Ερντογάν: Είναι στυγνός δικτάτορας – Απειλεί το σπίτι μας

Εθνικιστικό και εξοργιστικό παραλήρημα από την Τουρκία: «Να πάρουμε 18 νησιά από την Ελλάδα»

Στο ζενίθ η τουρκική πρόκληση:«Ανεξαρτησία είναι να μπορείς να πεις τον γκιαούρη,γκιαούρη»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top