ΑΥΤΗ η 22χρονη ΚΑΛΛΟΝΗ αποκοιμήθηκε και ξύπνησε μετά από… 6 μήνες! Δεν θα πιστεύεις ΓΙΑΤΙ

Είναι αυτό που λέμε… «Ωραία Κοιμωμένη»

​Η 22χρονη Μπεθ Γκάντιερ είχε μία φυσιολογική ζωή και ήταν γεμάτη με όνειρα. Στόχος της ήταν να τελειώσει το πανεπιστήμιο και να εξειδικευτεί στην παιδοψυχολογία.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις που είχε στα μαθήματα την έκαναν να βλέπει το μέλλον με αυτοπεποίθηση και το μέλλον έμοιαζε ότι άνοιγε λαμπρό μπροστά της.

beth-2.jpg
Πριν από πέντε όμως χρόνια αποκοιμήθηκε και δεν ξύπνησε για τους επόμενους έξι μήνες. Κοιμόταν επί 22 ώρες την ημέρα και τις υπόλοιπες βρισκόταν σε μια «θολή» κατάσταση ύπνου- ξύπνιου, έτρωγε λίγο, έπινε νερό και πήγαινε στην τουαλέτα.

Η νεαρή είναι μια από τους εκατό περίπου ανθρώπους στη Μεγάλη Βρετανία που έχει διαγνωστεί με το σύνδρομο Kleine-Levin, γνωστό ως σύνδρομο της «Ωραίας Κοιμωμένης».

beth-3.jpg
Πρόκειται για ένα σύνδρομο που πλήττει κυρίως εφήβους και διαρκεί περίπου 13 χρόνια με αποτέλεσμα ουσιαστικά να καταστρέφει τα δημιουργικά χρόνια των νέων, τα χρόνια των σπουδών και του ξεκινήματος της καριέρας τους.

Αυτές τις μέρες η νεαρή διανύει «επεισόδιο βαθύ ύπνου» που διαρκεί εδώ και 2,5 μήνες. Στις σπάνιες περιπτώσεις που βγαίνει από το σπίτι της στο Cheshire για να πάει στον γιατρό, πρέπει να μετακινείται με αμαξίδιο αφού είναι πολύ κουρασμένη για να περπατήσει.

φδγη.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top