ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: «Πού βρίσκονται όλοι;» ρώτησε Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μετά τη συντριβή

Τα μηνύματα αγάπης της συζύγου του μετά τη διάσωση του

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: «Πού βρίσκονται όλοι;» ρώτησε Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μετά τη συντριβή

​Γλεντούσαν, πανηγύριζαν και ανυπομονούσαν να παίξουν στο Copa Sudamericana. Ήλπιζαν ότι θα καταφέρουν να νικήσουν στους αγώνες και να γίνουν παγκοσμίως γνωστοί.

291116105442_2540.jpg
Τελικά κατάφεραν να γίνουν τα πρόσωπα των ημερών όχι όμως επειδή έπαιξαν καλή μπάλα… αλλά λόγω του τραγικού αεροπορικού δυστυχήματος στην Κολομβία που στοίχησε τη ζωή σε 71 άτομα. Το όνειρο τους μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη κοντά στην περιοχή Μεντεγίν.

Από τα συντρίμμια του αεροπλάνου ανασύρθηκαν ζωντανοί έξι άνθρωποι, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι παίκτες της βραζιλιάνικης ομάδας.
Resizer.jpg

Από τους έξι διασωθέντες, λοιπόν, ο 27χρονος Αλαν Ρούσελ είχε μία μόνο ερώτηση όταν αντίκρισε τους διασώστες: «Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, πού βρίσκονται; Που είναι όλοι;».
Σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει άγνωστο αν οι θεράποντες ιατροί του έχουν αποκαλύψει την αλήθεια για τους συμπαίκτες του.
ImageHandler.jpg
Παράλληλα, λέγεται πως ο Ρούσελ ζήτησε από τους διασώστες να μην αφαιρέσουν τη βέρα από το δάχτυλό του, σύμβολο αγάπης με την Αλισεν, η οποία με αναρτήσεις της στα social media ευχαριστεί το Θεό που ο αγαπημένος της είναι ζωντανός.
«Σε ευχαριστώ Θεέ μου», «Ο Θεός είναι μεγάλος. Είσαι μαχητής», «Σε αγαπώ», «Ο Θεός είναι υπέροχος», είναι μόνο μερικά από τα μηνύματά της στον λογαριασμό της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top