ΑΥΤΗ η 18χρονη πουλάει την ΠΑΡΘΕΝΙΑ της- Το ποσό προκαλεί… ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ!

Δεν θα πιστεύετε τον λόγο που το κάνει

​Μόδα φαίνεται πως έχει γίνει στις νεαρές κοπέλες η πώληση της… παρθενιάς τους. Αυτή τη φορά μια 18χρονη από την Αγγλία έχει βγάλει το… «άνθος» της σε δημοπρασία ενόψει της έξωσης από την κατοικία τους τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Η Αλεξάντρα Κέφρεν ζητά μάλιστα ένα εκατομμύριο ευρώ (850 χιλιά��ες λίρες) ώστε να τους προστατεύσει από το να βρεθούν στο δρόμο.

alexandra-neo-01.jpg

Η ίδια σε συνέντευξη της στη βρετανική τηλεόραση υποστήριξε ότι είχε την ιδέα αφού είδε την ταινία «Indecent Proposal» στην οποία ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ πρόσφερε στη Ντέμι Μουρ ένα παρόμοιο χρηματικό ποσό για να περάσει μια νύχτα μαζί της.

Επιπλέον αποκάλυψε ότι οι γονείς της δεν ξέρουν τίποτα για το σχέδιό της, ενώ όπως είπε θα αντιμετωπίσει την πρώτη της φορά ως δουλειά, χωρίς ίχνος συναισθηματισμού.

ad_227503355-e1480424949587.jpg
«Το αντιμετωπίζω απλά ως μια δουλειά και τίποτα συναισθηματικό. Ένα ποτήρι κρασί πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να προχωρήσω».

Πάντως, πολλοί ανάφεραν ότι αυτό που κάνει η 18χρονη δεν είναι τίποτα περισσότερο από πορνεία, χωρίς ωστόσο αυτά τα σχόλια να κάνουν το αυτί της να ιδρώνει, μιας και είναι αποφασισμένη να προχωρήσει… το σχέδιο της!

alexandra-neo-2.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top