ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε Πανεπιστήμιο- Πολλοί ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ και 1 ΝΕΚΡΟΣ

Ταμπουρώθηκαν μέσα οι φοιτητές- Πρώτη ανάρτηση: 28/11/2016 17:30

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) στο Οχάιο καθώς ένας ένοπλος άντρας επιτέθηκε σε φοιτητές στο κρατικό Πανεπιστήμιο της Πολιτείας και τραυμάτισε τουλάχιστον 9 άτομα.

ohio shooting (3).jpg
Μάλιστα, ο ένας απο τους τραυματίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο δράστης έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.

ohio shooting (1).jpg
Τα διεθνή μέσα αναφέρουν ότι ο ένοπλος, κυκλοφορούσε στον κήπο του εκπαιδευτικού ιδρύματος και για αυτό η διεύθυνση του Πανεπιστημίου κάλεσε τους φοιτητές να μην βγουν έξω από τα δωμάτια τους και να ακολουθήσουν τις εντολές της αστυνομίας που είχε σπεύσει στο σημείο.

15171254_10155669377286509_719094464012253932_n.jpg
Σύμφωνα με φοιτητή το πανεπιστημίου, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από το εργαστήριο Macquigg. «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας στην κοινότητα του Οχάιο», έγραψε στο Twitter ο κυβερνήτης Τζον Κασίς, καλώντας τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των τοπικών αρχών.

ohio shoot.jpg
«Ο συγκάτοικός μου και εγώ ακούσαμε γύρω στους τρεις, τέσσερις πυροβολισμούς από το δρόμο και αμέσως μετά ακούσαμε περιπολικά και ασθενοφόρα», δήλωσε ένας 19χρονος.

ImageHandler (1).jpg
«Δεν μπορούμε να δούμε το κτίριο που σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί εξαιτίας ενός κοιτώνα που μας εμποδίζει την θέα. Πραγματικά ακούστηκαν σαν πυροβολισμοί και αμέσως μετά ακούσαμε πολλές σειρήνες. Μπορούμε να δούμε τα περιπολικά από την εστία μας», συμπλήρωσε ο φοιτητής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top