Μύρισε Χριστούγεννα στο Λευκό Οίκο! Η Μισέλ Ομπάμα παρέλαβε για τελευταία φορά το δέντρο

Αντί για τις κόρες της, περίμενε με τα ανίψια της

​Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου παρέλαβε για τελευταία φορά η Μισέλ Ομπάμα έχοντας στο πλευρό της όχι τις κόρες της, αλλά τα δύο της ανίψια.

michele-dentro3.jpg

Φορώντας ένα μαύρο στενό παντελόνι και μαύρο σακάκι, συνοδεία των σκυλιών του Λευκού Οίκου, του Μπο και της Σάνι, η Μισέλ Ομπάμα μαζί με τους μικρούληδες Όστιν και Άαρον υποδέχθηκαν την ειδική άμαξα που μετέφερε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 5,8 μέτρων που κατέφτασε στην Ουάσιγκτον από το Ουισκόνσιν.

«Τα Χριστούγεννα ξεκίνησαν, οι διακοπές έρχονται. Είμαστε έτοιμοι, είναι τα τελευταίο μας, είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό», είπε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

michele-dentro6.jpg

Δικαιολόγησε μάλιστα την απουσία των κοριτσιών της, με τα οποία παραλάμβανε πάντα το δέντρο, λέγοντας ότι «αυτά συμβαίνουν με τους έφηβους».

«Κάποιος κοιμάται, αυτοί οι δύο είναι όρθιοι, οπότε το παρέλαβα μαζί τους», είπε.

michele-dentro7.jpg

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο τοποθ��τήθηκε στο Μπλε Δωμάτιο του Λευκού Οίκου και η οικογένεια Ομπάμα το στόλισε με χακί στολίδια, τιμώντας τον αμερικανικό στρατό.

Μάλιστα δεν είναι το μοναδικό δέντρο που στολίστηκε, ενώ αύριο η Μισέλ Ομπάμα θα τα δείξει σε κάποιες οικογένειες στρατιωτικών που θα επισκεφθούν το Λευκό Οίκο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top