ΠΑΝΙΚΟΣ στη Γαλλία- Ένοπλος μπούκαρε σε γηροκομείο για μοναχούς και ΕΣΦΑΞΕ μια γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Ο δράστης έγινε… καπνός

ΠΑΝΙΚΟΣ στη Γαλλία- Ένοπλος μπούκαρε σε γηροκομείο για μοναχούς και ΕΣΦΑΞΕ μια γυναίκα (ΦΩΤΟ)

​Τρόμος επικράτησε στη Γαλλία τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ένας άντρας μπούκαρε σε γηροκομείο για μοναχούς στην ύπαιθρο 10 χλμ. βόρεια από το Μονπελιέ της Γαλλίας και έσφαξε με μαχαίρι μία γυναίκα.

image (1).jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης στην αρχή κράτησε ομήρους και στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει, παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν περικυκλώσει το κτίριο. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο ένοπλος φορούσε μπλούζα με κουκούλα και κρατούσε πιστόλι.

«Μια γυναίκα που κατοικούσε στο κτίριο δολοφονήθηκε. Οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν εκκενώσει το κτίριο, και οι 60 ένοικοί του είναι ασφαλείς και καλά στην υγεία τους», είπε τοπικός αξιωματούχος στο πρακτορείο Reuters, προσθέτοντας ότι η έρευνα του χώρου είχε ολοκληρωθεί.

image.jpg
Στον οίκο διαμένουν συνταξιούχοι ιεραπόστολοι που είχαν εξασκήσει το λειτούργημά τους στην Αφρική, καθώς και μερικές μοναχές. «Τίποτα σ' αυτό το στάδιο δεν φαίνεται να δείχνει ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια», είπε ένας αστυνομικός.

Μία θυρωρός την οποία ο δράστης έδεσε και φίμωσε, κατάφερε να αποδράσει από τον οίκο στο Μονφεριέ-σουρ-Λε και να καλέσει την αστυνομία. Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του δράστη, ενώ αστυνομικές δυνάμεις διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top