Συγκλονιστική φώτο:Μια μάνα αποτύπωσε με την κάμερα τον φύλακα άγγελο της κόρης της που πέθαινε

Η περίεργη λάμψη στο προσκέφαλο της 19χρονης τρεις εβδομάδες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή

​Το γύρο του διαδικτύου κάνουν το τελευταίο διάστημα οι τελευταίες φώτο που τράβηξε μια μητέρα την κόρη της, λίγο πριν η 19χρονη πεθάνει από μια σπάνια μορφή καρκίνου στο συκώτι.


Όπως διαβάζουμε στην «Daily Mail», η Sarah Danbury από το Lincolnshire θέλησε να βγάλει μια selfie με την 19χρονη (κόρη της) Amy Beckingham, η οποία ήταν στα τελευταία της, ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου Royal Fee.

Τότε ήταν που εμφανίστηκε μια περίεργη λάμψη στο προσκέφαλο της 19χρονης, η οποία είχε τη μορφή αγγέλου.


Τρεις εβδομάδες από την μέρα που τραβήχτηκε η εν λόγω φώτο, η Amy πέθανε νικημένη από τον καρκίνο.

Μιλώντας για τις στιγμές εκείνες, η 39χρονη μάνα δήλωσε:

«Στην αρχή όταν είδα τη φώτο, δεν σκέφτηκα τίποτα. Αλλά αν παρατηρήσει κανείς τη φώτο από κοντά, θα διαπιστώσει πως η λάμψη αυτή μοιάζει με φύλακα άγγελο.Υπήρχαν μόνο δυο φώτα σε αυτή τη μεριά του τοίχου, και ήταν και τα δυο σβησμένα. Δεν εξηγείται. Είναι πολύ περίεργο! Όταν η Amy είδε τις φωτογραφίες, μου είπε “είναι ο φύλακας άγγελος μου”. Με ανακουφίζει όταν βλέπω αυτές τις φωτογραφίες, γιατί με κάνουν να σκέφτομαι πως υπήρχε κάποιος εκεί που πρόσεχε την Αmy, η οποία γνώριζε ότι έφτανε το τέλος της. Δεν πηγαίνω στην εκκλησία, αλλά αυτό με έκανε να σκεφτώ πως εκεί έξω υπάρχει κάτι μεγαλύτερο».