Φρικιαστικό: «Γονείς» έκαναν σεξ με την 11χρονη κόρη τους, το βιντεοσκοπούσαν και το πουλούσαν

«Μισώ τον εαυτό μου για αυτά τα εγκλήματα» δήλωσε 20 χρόνια μετά η «μητέρα»-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO

​Μια νοσηρή οικογενειακή ιστορία φρίκης, ζωντάνεψε ξανά μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, στην εκπομπή του «Dr Phil».

Όπως θα δείτε και στο video, η Justine, βγήκε στην εκπομπή και παραδέχτηκε on air ότι εκείνη και ο σύζυγός της Jim, κακοποιούσαν σεξουαλικά την 11χρονη κόρη τους, καταγράφοντας τα πάντα με φώτο και video ώστε να τα πουλήσουν στο διαδίκτυο, καθώς είχαν ενημερωθεί για τα χρήματα που μπορεί να βγάλει κανείς από την παιδική πορνογραφία.

(Η κόρη)

Screen-Shot-2016-11-16-at-155459-2.jpg
Είκοσι χρόνια μετά από αυτή τη φρίκη, η Amanda που πλέον δεν είναι 11 χρονών αλλά ολόκληρη γυναίκα, μίλησε δημόσια για τα όσα νοσηρά έζησε κάτω από την οικογενειακή στέγη, ενώ συνάντησε τηλεοπτικά την βιολογική της μητέρα:

«Ξέρω ότι έκανα λάθος επιλογές» είπε κλαίγοντας η «μάνα», με την κόρη να της απαντά:

«Μου κλέψατε την αθωότητά μου».

Screen-Shot-2016-11-16-at-155434-2.jpg
«Σε ποιο παράλληλο σύμπαν μια μητέρα παρακολουθεί την κόρη της να εκτελεί μια σεξουαλική πράξη με τον άντρα και πατέρα της;», αναρωτήθηκε ο Dr. PHil την Justine.

«Η Justine θα μου έδειχνε πόσο καλό σεξ έκανε με τον πατέρα μου μπροστά μου» δήλωσε η Amanda.

Ακόμα πιο τραγικό στην όλη υπόθεση, είναι πως οι γονείς-«τέρατα» αφού έπαιρναν αυτό που ήθελαν από την κόρη τους συνέχιζαν με τη φυσιολογική οικογενειακή ρουτίνα τους.

(Η μάνα)

Screen-Shot-2016-11-16-at-155500-2.jpg

Μάλιστα την απειλούσαν να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν.

«Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που τελείωσε ο εφιάλτης, αλλά εξακολουθεί να είναι δύσκολο να δεχτώ ότι βγήκαν από τη φυλακή. Δεν νομίζω ότι μου έχει ζητήσει συγγνώμη ο Jim» τόνισε η Amanda, επισημαίνοντας ότι επιχείρησε να την προσεγγίσει μέσω facebook.

(Ο πατέρας)

JIM.jpg
Να σημειώσουμε πως το 1996 η Justine και ο βιολογικός πατέρας της Amanda, Jim, κατηγορήθηκαν για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της τότε 11χρονης κόρη τους. Οι δύο γονείς παραδέχτηκαν την ενοχή τους και καταδικάστηκαν σε 20ετείς ποινές φυλάκισης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top