Αστυνομικοί με τα χέρια στη σκανδάλη γέμισαν το αεροδρόμιο του Ρότερνταμ

Φόβοι για τρομοκρατικό - Έκτακτα μέτρα ασφαλείας–Κανονικά οι πτήσεις

Αστυνομικοί με τα χέρια στη σκανδάλη γέμισαν το αεροδρόμιο του Ρότερνταμ

​"Φύλλο και φτερό" έκαναν εξοπλισμένοι αστυνομικοί το αεροδρόμιο του Ρότερνταμ στην Ολλανδία την Πέμπτη, λόγω ενός "ανώνυμου μηνύματος" που έκανε λόγο για ενδεχόμενη τρομοκρατική απειλή.

Οπλισμένοι αστυνομικοί φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα πραγματοποίησαν εξονυχιστικούς ελέγχους στα οχήματα που έφταναν κοντά στον αερολιμένα.

Ο Δήμαρχος της πόλης Ahmed Aboutaleb, ο οποίος ενημερώνεται συνεχώς για τις έρευνες και την κατάσταση που επικρατεί στο αεροδρόμιο, είπε ότι έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα ασφαλείας, όπως αναφέρει η Daily Sabah.

Σε μια σύντομη συνέντευξη τύπου που δόθηκε για το θέμα, εκπρόσωποι της στρατιωτικής αστυνομίας είπαν πως η κίνηση για το αεροδρόμιο δεν διακόπηκε.

Οι πτήσεις προς το παρόν εκτελούνται κανονικά και δεν φαίνεται να έχουν επηρεαστεί από την όλη αναστάτωση. Στον ιστότοπο του αεροδρομίου δεν γίνεται λόγος για καθυστερήσεις ή αναβολές δρομολογίων.

Η Ολλανδία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού από πέρσι, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού. Η ολλανδική αντιτρομοκρατική υπηρεσία (NCTV) προειδοποίησε την Δευτέρα ότι η τρομοκρατική απειλή μπορεί να ενταθεί αν ηττηθεί το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ και επιστρέψουν στη χώρα οι Ολλανδοί μαχητές του.

Δείτε επίσης:

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Ολλανδία! Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο του Ρότερνταμ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top