ΑΥΤΗ είναι η πιο ΣΕΞΙ κόρη ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ever- Κυρίες και κύριοι η πληθωρική Ιβάνκα Τραμπ

Υπήρξε και μοντέλο

 ΑΥΤΗ είναι η πιο ΣΕΞΙ κόρη ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ever- Κυρίες και κύριοι η πληθωρική Ιβάνκα Τραμπ

​Το πρόσωπο της ημέρας δεν γίνεται να είναι άλλο από το νέο Πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ. Ωστόσο, και ο κύκλος του απασχολεί τα Μέσα. Και πώς να μην απασχολεί, δηλαδή, όταν έχεις την σεξοβόμβα Μελάνια για σύζυγο!

ibanka-tramp-i-kalloni-pou-oloi-theloun-gia-afentiko.w_l.jpg
ivanka527.jpg
Έλα όμως που φαίνεται πως δεν είναι η μόνη όμορφη παρουσία δίπλα του… μιας και είναι ομορφόσογο. Η κόρη του, Ιβάνκα Τραμπ είναι ξανθιά, πληθωρική και πολύ σέξι!

ivanka.28.3.3.jpg

images.jpg
Όπως βλέπετε, η Ιβάνκα… δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την μητριά της μιας και είναι πιο καυτή πεθαίνεις! Είναι ξανθιά, με ύψος 1,80 και πρώην μοντέλο με επιτυχημένη καριέρα.

Ivanka_Trump_2009_b.jpg

IvankaTrump.jpg
Ο Πλανητάρχης την προόριζε για κληρονόμο της αυτοκρατορίας του, και φαίνεται ότι είχε δίκιο, γιατί σήμερα η 35χρονη, συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της αντιπροέδρου του κολοσσού του Τραμπ, της επιχειρηματία μόδας και της μητέρας τριών παιδιών.

24819198_screen_shot_2016_02_22_at_8_19_28_pm.limghandler.jpg
Ταξιδεύει συνεχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά αν ένα παιδί της αρρωστήσει τότε ακυρώνει τα πάντα. Δεν την ενοχλεί η κακή κριτική ως κόρη του Ντόναλντ Τραμπ και η ίδια λέει: «Όταν είσαι εκτεθειμένος στα μάτια του κοινού, είναι πολύ αντιπαραγωγικό να σκέφτεσαι πώς σε βλέπουν οι άλλοι» λέει. «Απλά, πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Αν κάποιος θέλει να έχει εσφαλμένη άποψη για μένα, χωρίς να με γνωρίζει δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, εκτός αν κάνω κάτι που ενισχύει αυτή την άποψη».

αρχείο λήψης.jpg
Με τον αγαπημένο της μεγαλοεπιχειρηματία Τζάρεντ Κάσνερ, είναι παντρεμένη από το 2009 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Επίσης, η κόρη του Τραμπ είναι κολλητή φίλη με την Τσέλσι Κλίντον. Και οι δυο γυναίκες είχαν δηλώσει ότι οι φιλία τους δεν θα επηρεαστεί από τις αμερικάνικες εκλογές.

Collage.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Oι φώτο που θέλει να «θάψει» η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ-Όταν η Μελάνια Τραμπ πόζαρε γυμνή

Ο Τραμπ και οι… γυναίκες του! Η πολυτάραχη ερωτική του ζωή και τα πολύκροτα διαζύγιά του

Ποια είναι η Μελάνια Τραμπ: Από μοντέλο, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Ιβάνκα Τραμπ και Τσέλσι Κλίντον πάνε κόντρα στους γονείς τους που μισιούνται-Δηλώνουν ΚΟΛΛΗΤΕΣ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top