Οικογενειακή φρίκη: 12χρονος βίαζε την 9χρονη αδερφή του-Ήταν εθισμένος σε πορνό αιμομιξίας

Την απειλούσε και της έλεγε πως αν δεν κάνουν σεξ δεν θα είναι πλέον αδέρφια

Οικογενειακή φρίκη: 12χρονος βίαζε την 9χρονη αδερφή του-Ήταν εθισμένος σε πορνό αιμομιξίας

​Το φως της δημοσιότητας είδε μια σοκαριστική οικογενειακή ιστορία στο Λονδίνο, όπου ένας 12χρονος βίαζε επανειλημμένα την 9χρονη αδερφούλα του, επειδή ήταν εθισμένος… στο αιμομικτικό πορνό!

Σύμφωνα με την «Daily Mail», το μικρό αγόρι είχε βρει αυτού του είδους την πορνογραφία μέσω Ίντερνετ, και τον είχε γοητεύσει τόσο, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση Ο,ΤΙ έβλεπε να το εφαρμόζει στην αδερφή του.

Μάλιστα την απειλούσε, λέγοντας της πως αν δεν κάνουν σεξ δεν θα είναι πλέον αδερφή του.

Όλα γίνονταν όταν οι γονείς τους δεν έπαιρναν χαμπάρι. Ο 12χρονος έμπαινε στο δωμάτιο της 9χρονης αδερφής του και τα έκανε όλα γνωρίζοντας πως κανείς δεν θα τον ενοχλούσε.

Η φρικιαστική ιστορία συνέβη πριν δυο χρόνια, ωστόσο τώρα έγινε η δίκη του 14χρονου πλέον αγοριού.

Μάλιστα ομολόγησε την ενοχή του σε 6 κατηγορίες βιασμού κατά τη διάρκεια του καλοκαιρ��ού του 2015 και πλέον δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της, ενώ θα ζει σε εποπτευόμενη μονάδα για τα επόμενα 5 χρόνια.

Πλέον αν και του επιτρέπεται η πρόσβαση στο ίντερνετ, δεν μπορεί να σβήνει το ιστορικό αναζήτησης, με την αστυνομία να ελέγχει τις ηλεκτρονικές συσκευές του, ενώ δεν του επιτρέπεται καμία επαφή με παιδιά κάτω των 16 ετών:

«Αν πέσεις πάνω σε κάποιον κάτω των 16 ετών, τότε θα πρέπει να φύγεις. Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους.Όταν θα βγεις από τη μονάδα θεραπείας στα 16 θα συνεχίσεις να παρακολουθείσαι μέχρι τα 19 σου από τις αρχές» τόνισε η δικαστής.

Όταν ο πατέρας ρώτησε τον δικαστή αν θα μπορούσε να επιστρέψει ο γιος του σπίτι μόλις βγει από τη μονάδα θεραπείας, του απάντησε πως δεν μπορεί να του απαντήσει:

«Πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα είναι σε εκείνο το σημείο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top