Πρόσφυγες και μετανάστες καίνε το κέντρο του Παρισιού και τα γαλλικά ΜΜΕ δεν δείχνουν τίποτα!

Άγριες συμπλοκές στην περιοχή Στάλινγκραντ-Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

​Οδομαχίες και άγριες συμπλοκές σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού, όπου έχουν συγκεντρωθεί μετανάστες και πρόσφυγες από το Καλαί.

Όπως είπε η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά στο κεντρικό ��ελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, στην περιοχή Στάλινγκραντ, στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας, πρόσφυγες και μετανάστες χωρίστηκαν σε ομάδες ανάλογα με την εθνικότητα τους και για άγνωστους λόγους άρχισαν να συγκρούονται μεταξύ τους με ρόπαλα, μαχαίρια και καδρόνια, ενώ επιτέθηκαν σε πολίτες και δημοσιογράφους, που βρέθηκαν στο σημείο για να καλύψουν διαδήλωση αλληλεγγύης που είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα.

Οι μετανάστες που μένουν σε σκηνές στα πεζοδρόμια έχουν μετατρέψει την περιοχή σε εμπόλεμη ζώνη, όπου κάθε λίγο και λιγάκι ξεσπούν βίαια επεισόδια, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε όσους μένουν στην περιοχή ή έχουν εκεί τα καταστήματα τους.

Τελικά, τα επεισόδια έληξαν το πρωί της Πέμπτης, όταν οι ομάδες που συγκρούστηκαν επέστρεψαν στους πρόχειρους καταυλισμούς τους, που έγιναν ακόμη μεγαλύτεροι μετά την διάλυση της ζούγκλας του Καλαί.

Τέλος όπως σημείωσε η Μαρία Δεναξά, «οι βίαιες συγκρούσεις σχεδόν αποσιωπήθηκαν σχεδόν από το σύνολο των γαλλικών μέσων ενημέρωσης για να μην πάρουν έκταση οι αντιδράσεις και φυσικά ο προβληματισμός στην προεκλογική Γαλλία».

ΒΙΝΤΕΟ STAR

φωτο αρχείου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top