ΜΥΣΤΗΡΙΟ με την γυναίκα του Κιμ Γιονγκ Ουν- Δεν την έχουν δει εδώ και μήνες (ΦΩΤΟ)

Έγκυος ή νεκρή;

ΜΥΣΤΗΡΙΟ με την γυναίκα του Κιμ Γιονγκ Ουν- Δεν την έχουν δει εδώ και μήνες (ΦΩΤΟ)

​Ο κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη Βόρεια Κορέα καθώς τα σενάρια για τη μοίρα της συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν δίνουν και παίρνουν. Και αυτό, γιατί η Ρι Σολ Τζου δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση εδώ και μήνες!

sister_607_395_577_324.jpg
Για την ακρίβεια, η τελευταία δημόσια εμφάνισή της ήταν πριν από εφτά ολόκληρους μήνες και έκτοτε... ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Σύμφωνα με τους ειδικούς που παρατηρούν με προσοχή τις εξελίξεις στην Πιονγιάνγκ, η γυναίκα του Βορειοκορεάτη ηγέτη έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο πλευρό του, ως σύζυγος του, το 2012 και από τότε τον συνόδευε σε πολλές εκδηλώσεις.

korea1.jpg
Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες δεν έχει εμφανιστεί ούτε μια φορά στο πλευρό του άνδρα της, παρά το γεγονός ότι εκείνος έχει πυκνώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Ο λόγος για αυτήν την «εξαφάνιση» μπορεί να είναι είτε μια εγκυμοσύνη, είτε η αύξηση των μέτρων ασφαλείας για την προστασία της «πρώτης κυρίας» της Βόρειας Κορέας! Βέβαια, μπορεί να είναι και κάτι αρκετά πιο... δυσοίωνο. Ναι, καλά καταλάβετε… υπάρχουν μέσα που λένε ότι μπορεί να είναι νεκρή!

ImageHandler (1).jpg
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Indpendent, υπάρχουν φήμες ότι η όμορφη Ρι Σολ Τζου δεν τα πήγαινε καλά τελευταία με την κουνιάδα της, τη μικρότερη αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν και επικεφαλής του υπουργείου «Προπαγάνδας». Και αυτό μπορεί να της στοίχησε τη ζωή… καθώς ο ίδιος ο Κιμ είχε εκτελέσει το θείο του.

ImageHandler.jpg
Υπενθυμίζεται πάντως πως εκείνη είχε εξαφανιστεί ξανά επί πολλούς μήνες το 2012, λίγο καιρό αφότου ανακοινώθηκε στον κόσμο ο γάμος της με τον Κιμ Γιονγκ Ουν! Τότε η αιτία ήταν η εγκυμοσύνη του πρώτου της παιδιού με τον Βορειοκορεάτη δικτάτορα. Ας ελπίσουμε - για το καλό της - ο λόγος να είναι ξανά ο ίδιος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top