VIDEO ΣΟΚ:Ο άντρας που βλέπετε ομολόγησε σε live εκπομπή ότι βίασε και στραγγάλισε 4χρονη

Ο παιδεραστής παραδέχτηκε το αποτρόπαιο το έγκλημα του σε ζωντανή σύνδεση

​Μια συγκλονιστική στιγμή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια μιας τουρκικής εκπομπής, η οποία είναι παρόμοια με αυτή που παρουσιάζει στην Ελλάδα, η Αγγελική Νικολούλη.

Όπως θα δείτε και στο video-σοκ, η παρουσιάστρια Muge Anli, φιλοξένησε στην εκπομπή της τον Himmet Akturk, ο οποίος ήταν ύποπτος για την απαγωγή ενός 4χρονου κοριτσιού.

φ1.jpg
Κατά την διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης, ο άνδρας προσπάθησε να αποδείξει πως είναι αθώος, ωστόσο δεν τα κατάφερε, λύγισε και ομολόγησε το έγκλημα του ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών, αλλά και της σαστισμένης παρουσιάστριας.

φ2.jpg
Συγκεκριμένα, ο Himmet Akturk αποκάλυψε πως ήταν εκείνος που απήγαγε την 4χρονη Irmak Kupal, στην βίασε και στην συνέχεια την δολοφόνησε. Μάλιστα υπέδειξε και το σημείο ταφής της σορού, την οποία εντόπισαν οι αρχές δύο ημέρες μετά την εκπομπή.

φ3.jpg
Να σημειώσουμε, ότι η 4χρονη είχε εξαφανιστεί από την αυλή του σπιτιού της στην πόλη Φιλαδέλφεια στους πρόποδες του Τμώλου στα νότια της κοιλάδας των Σάρδεων και η οικογένειά της είχε απευθυνθεί, εκτός από τις αστυνομικές αρχές, και στα τηλεοπτικά δίκτυα για την γρήγορη ανεύρεσή της. Δεδομένου ότι το παιδί είχε ένα πρόβλημα στο πόδι της που δεν θα της επέτρεπε να διανύσει μόνη της μεγάλη απόσταση, αμέσως η εξαφάνιση αποδόθηκε σε απαγωγή.

φ4.jpg
Ο άνδρας συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου ομολόγησε εκ νέου το έγκλημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top