Συναγερμός στη Γερμανία-Μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση σε πέντε κρατίδια

Έκαναν εφόδους σε 13 διαμερίσματα-Φοβούνται μεγάλο χτύπημα

Συναγερμός στη Γερμανία-Μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση σε πέντε κρατίδια

​Μεγάλης κλίμακας αντιτρομοκρατική επιχείρηση έχουν εξαπολύσει οι Γερμανικές Αρχές σε πέντε κρατίδια.

(Φώτο από Bild)

2,w=649,q=high,c=0.bild.jpg
Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, πάνοπλοι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Γερμανίας με ειδικό εξοπλισμό και σκύλους ανίχνευσης εκρηκτικών διεξάγουν εφόδους και ελέγχους σε 13 διαμερίσματα στη Θουριγγία, το Αμβούργο, τη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία, τη Σαξονία και τη Βαυαρία καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι πιθανώς ετοιμάζεται κάποιο μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα.

2,w=993,q=high,c=0.bild (1).jpg
Βασικός ύποπτος είναι νας 28χρονος Τσετσένος ρωσικής υπηκοότητας, φέρεται να θέλησε να μεταβεί στη Συρία για να πολεμήσει στο πλευρό των τζιχαντιστών.

2,w=993,q=high,c=0.bild.jpg
Οι αρχές υποπτεύονται κι άλλους δέκα άνδρες καθώς και τρεις γυναίκες ρωσικής υπηκοότητας απ' τη Θουριγγία, το Αμβούργο και το Ντόρτμουν, ότι χρηματοδοτούν τρομοκρατικές ενέργειες. Όλοι οι ύποπτοι έχουν ζητήσει άσυλο στη Γερμανία κι οι αρχές δεν τους έχουν ακόμη χορηγήσει οριστική άδεια παραμονής.

4,w=993,q=high,c=0.bild.jpg

Οι αστυνομικοί υποστηρίζονται στην επιχείρηση από ειδικές δυνάμεις κι από άλλα κρατίδια. Σύμφωνα με τοπικά μέσα οι αρχές συνέλαβαν ένα άτομο στο Suhl-Nord, όπου εντοπίστηκε μια λευκή σκόνη. Αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία περί τίνος πρόκειται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top