ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αυτοκτόνησε 17χρονος μετανάστης μετά την παρότρυνση των περαστικών!

Του έλεγαν να πηδήσει από το μπαλκόνι και εκείνος πήδησε – Οι γείτονες έβγαζαν φωτογραφίες

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αυτοκτόνησε 17χρονος μετανάστης μετά την παρότρυνση των περαστικών!
Να αυτοκτονήσει παρότρυναν περαστικοί στη Γερμανία 17χρονο Σομαλό μετανάστη, ο οποίος καθόταν στο περβάζι ενός ορόφου και σκεφτόταν να πηδήσει, όπως και τελικά έπραξε, βρίσκοντας τραγικό θάνατο!

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή το βράδυ σε πολυκατοικία στο Σμελν της Θουριγγίας, όταν ο αρμόδιος για την περίθαλψη μια ομάδας νεαρών μεταναστών κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας ότι ο μετανάστης είχε βίαιες τάσεις.

Ο δήμαρχος της πόλης Σβεν Σράντε επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για περαστικούς που φώναξαν «πήδα» στον έφηβο μετανάστη, προτού δυστυχώς προλάβουν να παρέμβουν οι αστυνομικοί που έφτασαν στην πολυκατοικία και τον είδαν να κάθεται στο περβάζι ενός παραθύρου του πέμπτου ορόφου.

«Αν κάποιος αντιμετωπίσει το συμβάν αυτό σαν να παρακολουθεί ταινία και μετά σκεφτεί ότι πρέπει να ενθαρρύνει κιόλας, είναι μια απίστευτη πράξη», δήλωσε ο δήμαρχος.

’Ενας άλλος τοπικός αξιωματούχος, ο Ματίας Μπέργκαμαν δήλωσε επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό MDR ότι κάποιοι γείτονες τραβούσαν φωτογραφίες από τα μπαλκό��ια τους!

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ο 17χρονος ζούσε στην περιοχή από τον Απρίλιο. Είχε επιστρέψει στο διαμέρισμα ύστερα από μία εβδομάδα νοσηλείας σε ψυχιατρική κλινική για κατάθλιψη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top