Μέχρι και πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό καταγγέλλει ότι την παρενόχλησε ο Τραμπ!

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των καταγγελιών

Μακραίνει συνεχώς ο κατάλογος με τις γυναίκες που καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση από τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.


Αυτή τη φορά τον καταγγέλλει η Τζέσικα Ντρέικ, πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό, η οποία παραχώρησε μάλιστα συνέντευξη Τύπου στο Λος Αντζελες, μαζί με τη δικηγόρο της Γκλόρια Ολρεντ, η οποία είναι και ακτιβίστρια κατά των διακρίσεων εις βάρος των γυναικών.


Όπως υποστήριξε η ��τρέικ συνάντησε τον Τραμπ στη διάρκεια ενός τουρνουά γκολφ στην Καλιφόρνια το 2006 ,όπου ο υποψήφιος πρόεδρος της ζήτησε να πάει μαζί με δύο άλλες γυναίκες στο δωμάτιό του. Ο Τραμπ τις αγκάλιασε εκεί «σφιχτά» και τις φίλησε «χωρίς να ζητήσει άδεια».


Μάλιστα, μετά το περιστατικό η Ντρέικ δηλώνει ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Τραμπ, ο οποίος ζήτησε να ξαναβρεθούν και τη ρώτησε «πόσα θέλει».


Από την πλευρά του υποψήφιου προέδρου πάντως, το επιτελείο του υποστήριξε ότι "αυτή η ιστορία είναι γελοία και ολότελα ψευδής" και κατηγορεί την Χίλαρι Κλίντον και το δικό της επιτελείο ότι βρίσκεται πίσω από τις καταγγελίες.