Μέχρι και πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό καταγγέλλει ότι την παρενόχλησε ο Τραμπ!

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των καταγγελιών

Μακραίνει συνεχώς ο κατάλογος με τις γυναίκες που καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση από τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.


Αυτή τη φορά τον καταγγέλλει η Τζέσικα Ντρέικ, πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό, η οποία παραχώρησε μάλιστα συνέντευξη Τύπου στο Λος Αντζελες, μαζί με τη δικηγόρο της Γκλόρια Ολρεντ, η οποία είναι και ακτιβίστρια κατά των διακρίσεων εις βάρος των γυναικών.


Όπως υποστήριξε η ��τρέικ συνάντησε τον Τραμπ στη διάρκεια ενός τουρνουά γκολφ στην Καλιφόρνια το 2006 ,όπου ο υποψήφιος πρόεδρος της ζήτησε να πάει μαζί με δύο άλλες γυναίκες στο δωμάτιό του. Ο Τραμπ τις αγκάλιασε εκεί «σφιχτά» και τις φίλησε «χωρίς να ζητήσει άδεια».


Μάλιστα, μετά το περιστατικό η Ντρέικ δηλώνει ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Τραμπ, ο οποίος ζήτησε να ξαναβρεθούν και τη ρώτησε «πόσα θέλει».


Από την πλευρά του υποψήφιου προέδρου πάντως, το επιτελείο του υποστήριξε ότι "αυτή η ιστορία είναι γελοία και ολότελα ψευδής" και κατηγορεί την Χίλαρι Κλίντον και το δικό της επιτελείο ότι βρίσκεται πίσω από τις καταγγελίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top