ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΞΕΡΡΑΓΗ και άλλο μοντέλο της SAMSUNG- ΦΩΤΟ

Δείτε αναλυτικά

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΞΕΡΡΑΓΗ και άλλο μοντέλο της SAMSUNG- ΦΩΤΟ

​Δεν είναι μόνο το Galaxy Note 7 της Sumsung που έχει πρόβλημα από τα μοντέλα κινητών της κορεάτικης εταιρίας. Μετά από μήνυση που κατατέθηκε και το Galaxy S6 Active είναι «εκρηκτικό και επικίνδυνο». Η νέα βόμβα έσκασε μετά την ανάκληση των 1,9 εκατομμυρίων τεμαχίων του Galaxy Note 7 από την Samsung.

Όπως έγινε γνωστό η μήνυση κατατέθηκε χθες στην εισαγγελία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ και ο κάτοχος του Galaxy S6 Active υποστηρίζει ότι το κινητό του εξερράγη. Το περιστατικό συνέβη στις 2 Αυγούστου όταν ένα ζευγάρι και η νεογέννητη κόρη τους από την Καλιφόρνια κοιμόντουσαν και ξύπνησαν από «μια δυνατή έκρηξη που έμοιαζε με πυροβολισμό».

galaxy-s6-1300.jpg

Σύμφωνα με τη μήνυση το κινητό έπιασε φωτιά και πολύ γρήγορα το δωμάτιο γέμισε καπνούς. Ο κάτοχός του προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με ένα πουκάμισο όταν το κινητό άρχισε να λιώνει και να βγάζει μια αφρώδη ουσία. Στη συνέχεια το άρπαξε και το πέταξε στο νεροχύτη όπου το έσβησε με νερό.

«Αυτό που έμεινε από το κινητό ήταν παραμορφωμένο μέταλλο, πλαστικό και γυαλί, μαζί με τη λιωμένη σάρκα του πελάτη μου», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας και συνέχισε: «Ο πελάτης μου υπέστη σοβαρό έγκαυμα. Ήταν σαν να έχει μια βόμβα στο σπίτι του. Πραγματικός εφιάλτης για εκείνον και την σύζυγό του οι οποίοι μόλις είχαν φέρει στον κόσμο το παιδί τους».

Η εταιρεία είχε ενημερωθεί για το συμβάν. Πάντως έχουν καταγραφεί παράπονα και για άλλα μοντέλα όπως τα Galaxy S2, Galaxy Tab 2, Galaxy Tab 3, Galaxy S3, Galaxy S4 Active, Galaxy S5, Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge. Το πιο σύνηθες φαινόμενο είναι ότι υπερθερμαίνονται όταν χρησιμοποιούνται για πολλή ώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top