ΒΙΝΤΕΟ: Παιδόφιλος συνελήφθη on camera τη στιγμή που είχε κλείσει ραντεβού για sex με 13χρονη

Προσπάθησε να καταστρέψει το κινητό του

​Καρέ καρέ κατέγραψε η κάμερα τη στιγμή της σύλληψης ενός παιδόφιλου στο Νιούκαστλ της Αγγλίας, την ώρα που εκείνος είχε κλείσει ραντεβού για sex με ένα 13χρονο κορίτσι.

chat.jpg

Μέλη της οργάνωσης «Σκοτεινή Δικαιοσύνη» που έκανε τη σύλληψη, εντόπισαν τον Ρίτσαρντ Χιούιτ μέσω ενός chat και προσποιήθηκαν ότι είναι ένα 13χρονο κορίτσι η Τζέσι.

Ο Χιούιτ έπεσε στην παγίδα και έκλεισε μαζί του ραντεβού για να κάνουν sex.

chat1_2.jpg

Στα μηνύματα που έστειλε ο 40χρονος στην υποτιθέμενη 13χρονη της ζητούσε γυμνές ��ωτογραφίες, ενώ της έστειλε και μια selfie μέσα από το αυτοκίνητό του για να την ενημερώσει ότι ξεκινούσε για το ραντεβού τους.

Όταν όμως έφτασε στο σημείο του ραντεβού, τον περίμεναν άνθρωποι της οργάνωσης που έχουν ήδη κάνει 64 συλλήψεις παιδόφιλων και κατέγραψαν με την κάμερα τις αντιδράσεις του.

chat2_1.jpg

Η αντίδρασή του ήταν εντυπωσιακή. Άρχισε να αρνείται τα πάντα και όταν οι άνδρες επιχείρησαν να τον συλλάβουν, προσπάθησε να πετάξει το κινητό του και να το καταστρέψει, ώστε να μην βρεθούν οι πιπεράτες συνομιλίες του με την 13χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Χιούιτ συστήθηκε στο chat ως 22χρονος, ενώ στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για 26 επιθέσεις κι έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης δύο ετών το 2010.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top