30 χρόνια ΦΥΛΑΚΗ στη σύγχρονη ΜΗΔΕΙΑ που σκότωσε το παιδί της και το πέταξε σε κανάλι

Στραγγάλισε τον 8χρονο γιο της και έκανε ότι τον αναζητούσε

​Σε 30 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε η 28χρονη Βερόνικα Παναρέλλο, η οποία κατηγορείται ότι στις 29 Νοεμβρίου του 2014 στραγγάλισε τον 8χρονο γιο της και τον πέταξε σε αρδευτικό κανάλι.

Η Παναρέλλο είχε υποστηρίξει ότι για τη δολοφονία του μικρού Λόρις ευθυνόταν ο πεθερός της, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό, όμως οι αρχές έκριναν αναξιόπιστη την κατάθεσή της ως προς το θάνατο του ίδιου της του σπλάχνου.

Καταπέλτης ήταν η αγόρευση του εισαγγελέα, ο οποίος χαρακτήρισε την 28χρονη «εγωίστρια, ικανή να ψεύδεται και να χειραγωγεί τους άλλους».

mana_italy.jpg

Ο συνήγορος υπεράσπισής της πάλι δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η πελάτισσά του «έκλαψε και συνεχίζει να κλαίει, διότι δηλώνει αθώα και δεν μπορεί να δεχθεί την καταδικαστική αυτή απόφαση».

Υπενθυμίζεται ότι η Παναρέλλο αρχικά είχε δηλώσει στην κατάθεσή της ότι την ημέρα του θανάτου του Λόρις τον είχε πάει στο σχολείο του στη Σικελία. Μετά από κάποιους μήνες όμως άλλαξε την αρχική της κατάθεση, υποστηρίζοντας αρχικά ότι το παιδί στραγγαλίστηκε μόνο του, παίζοντας με ηλεκτρικά καλώδια και μετά ότι το δολοφόνησε ο πεθερός της γιατί ο μικρός είχε ανακαλύψει τον δεσμό τους.

Πάντως ψυχίατρος που την εξέτασε έκανε λόγο για μια γυναίκα με πολυσύνθε��η προσωπικότητα που είναι σε θέση να έχει επίγνωση των πράξεών της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top