ΞΕΣΠΑ η μητέρα του μικρού Μπεν! «Ελπίζω να σαπίσει στην κόλαση ο Μπάρκας»

Κατέρρευσε μετά από τις νέες άκαρπες έρευνες

ΞΕΣΠΑ η μητέρα του μικρού Μπεν! «Ελπίζω να σαπίσει στην κόλαση ο Μπάρκας»

​Άκαρπες αποδείχθηκαν και οι τελευταίες έρευνες που διεξάγονταν εδώ και ένα μήνα στην Κω από ειδικούς Βρετανούς ερευνητές για την τύχη του μικρού Μπεν Νίνταμ, με αποτέλεσμα η μητέρα του Κέρι να μην αντέξει και να καταρρεύσει.

Η Κέρι Νίνταμ βρέθηκε στην Κω για να επισκεφτεί το σημείο, όπου διεξάγονταν οι έρευνες για να ευχαριστήσει τους Βρετανούς αστυνομικούς για τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα, ώστε να βρουν έστω ένα στοιχείο για το τι συνέβη στον μικρό Μπεν.

kerryneedham_533_355.jpg

Μιλώντας στην Mirror, η μητέρα του παιδιού, με δάκρυα στα μάτια και την απόγνωση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της ξέσπασε εναντίον του ανθρώπου που φέρεται να σκότωσε κατά λάθος τον γιο της και να μην μίλησε ποτέ.

«Ελπίζω να καίγεται στην κόλαση», είπε οργισμένη.

Μάλιστα φτάνοντας στο σημείο όπου διεξάγονταν οι έρευνες κατέρρευσε στην αγκαλιά της μητέρας και του πατέρα της και άφησε ένα μπουκέτο λευκά λουλούδια.

Η αστυνομία πιστεύει ότι το παιδί σκοτώθηκε και καταπλακώθηκε από μπάζα κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών που έκανε εκείνη τη μέρα στο χωράφι ο Κ. Μπάρκας, αλλά τίποτα δεν αποδεικνύει τους ισχυρισμούς αυτούς.

kerryneedham2.jpg
«Θα "έσκιζα" το νησί για να τον βρω. Δεν μπορώ να πω αντίο μέχρι να μάθω που είναι», είπε η Κέρι Νίνταμ στη Mirror, αδυνατώντας να πιστέψει ότι μία ακόμα προσπάθεια κατέληξε στο κενό, ενώ απηύθυνε νέα έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει.

«Ξέρουν ότι έχει πεθάνει αλλά δεν μπορούν να τον βρουν. Η αστυνομία είπε πως είναι ώρα να σταματήσουμε την έρευνα των τελευταίων 25 ετών. Έχουν δίκιο, αλλά δεν μπορώ να πω αντίο όταν ξέρω πως βρίσκεται κάπου στο νησί. Νιώθω ράκος. Δεν γίνεται να νιώσω χειρότερα απ’ ό,τι τώρα. Δεν έφυγε από την Κω, δεν τον πήρε κανείς, άρα είναι κάπου εδώ. Πιστεύουν πως είναι εδώ αλλά δεν μπορούν να ψάξουν τα χωράφια του καθενός ή τα σπίτια που χτίστηκαν τα τελευταία χρόνια. Θέλω να "σκίσω" το νησί για να τον βρω. Κάποιος ξέρει που είναι. Για όνομα του Θεού, βοηθήστε με να τον βρω. Ξέρουμε πως είναι νεκρός αλλά πρέπει να τον βρούμε. Δεν είναι εκεί που τον άφησα. Κάποιος ξέρει που είναι», είπε η μητέρα του Μπεν και συνέχισε:

kerryneedham1.jpg

«Κάποιος άλλος τον έβαλε εκεί και δεν μπορώ να του πω αντίο μέχρι να μάθω ακριβώς που είναι. Σας παρακαλώ, αφήστε με να πω αντίο στον γιο μου. Δεν μπορώ να τον αφήσω εκεί, στο νησί. Πρέπει να τον βρω. Να τον πάρω κάπου όπου θα βρει γαλήνη, όπου θα βρω κι εγώ γαλήνη, όπου θα μπορώ να πενθήσω».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top