Έτοιμη για τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ η οικογένεια του μικρού Μπεν: «Ο εγγονός μου είναι θαμμένος στην Κω»

«Αυτή η υπόθεση δεν θα έχει καλό τέλος»

Έτοιμη για τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ η οικογένεια του μικρού Μπεν: «Ο εγγονός μου είναι θαμμένος στην Κω»

​Συγκλονίζουν τα λόγια της γιαγιάς του μικρού Μπεν Νίνταμ, τον οποίο εδώ και 25 χρόνια αναζητά άοκνα η οικογένειά του, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να ανακαλύψει τι συνέβη τότε και να ηρεμήσει μετά από τόσα χρόνια η βασανισμένη ψυχή της μητέρας του.

175183.jpg

Πλέον φαίνεται ότι όλοι αρχίζουν και συμφιλιώνονται με την ιδέα ο Μπεν να μην είναι ζωντανός. Μιλώντας στην Daily Mirror, η γιαγιά του, Κριστίν αναφέρει ότι οι πληροφορίες από το νησί ότι το παιδί είναι θαμμένο εκεί ήρθαν από το πουθενά.

BEN1_534_355.jpg
(Η γιαγιά και η μητέρα του μικρού Μπεν)

«Έχω τώρα ένα πολύ μεγάλο φόβο. Είναι σαν η αστυνομία να γνωρίζει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω αλλά δεν ξέρουν πού. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μόλις τον βρουν. Αλλά δεν θα είναι μια ιστορία με χαρούμενο τέλος», είπε.

175186.jpg

Από το μυαλό της δεν μπορεί να βγάλει τις τελευταίες εκείνες δραματικές στιγμές, όταν ο μ��κρούλης εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

«Θέλω να κρατάω μέσα μου τις πιο όμορφες αναμνήσεις, όπως τη στιγμή της γέννησης του Μπεν. Ήμουν εκεί. Ήταν συναρπαστική εμπειρία. Ήταν απλά τόσο τέλεια. Κλαίγαμε όλοι από τη χαρά μας», είπε η γιαγιά του μικρού.

175249.jpg
Τώρα το μόνο που τους απομένει είναι η αγωνία για το τι θα φέρει στο φως η έρευνα των Βρετανών αστυνομικών. Ακόμα κι αν επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο, αυτό που θέλουν είναι να βρεθεί η σορός του παιδιού, να του φτιάξουν ένα μνήμα και να τον τιμούν όπως του αξίζει, δίνοντας την ευκαιρία στη μητέρα του να μπορέσει να θρηνήσει το σπλάχνο της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top