ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για Τραμπ: Κατηγορείται ότι βίασε μια 13χρονη

Στο φως βίντεο που τον δείχνει να λέει σε 10χρονη ότι σε δέκα χρόνια θα βγαίνει μαζί της

​Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη σεξιστική συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ, με τους επιτελάρχες του να έχουν να αντιμετωπίσουν μία ακόμα κρίση, αφού η ομοσπονδιακή δικαστής διέταξε τη διενέργεια ακρόασης για την αγωγή που έχει καταθέσει γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι τη βίασε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών το 1994, όταν ήταν 13 ετών.

Όπως αναφέρει ο Independent, στη μήνυση μία μάρτυρας, η οποία αναφέρεται με το ψευδώνυμο Τίφανι Ντόε, καταγγέλλει ότι είδε τον Τραμπ και τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Επστάιν να βιάζουν επανειλημμένα την ενάγουσα, η οποία δεν κατονομάζεται.

Πάντως εκείνος αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει:

«Όπως έχω ξαναπεί, οι ισχυρισμοί είναι κατηγορηματικά αναληθείς και προφανώς πρόκειται για ένα κόλπο δημοσιότητας, με στόχο να πληγεί η φήμη του πελάτη μου», δήλωσε ο δικηγόρος του μεγιστάνα, Αλαν Γκαρτέν, προειδοποιώντας ότι αν τελικά κληθούν σε δίκη, θα επιδιώξουν να επιβληθούν κυρώσεις για αυτή την «επιπόλαιη μήνυση».

Η δικαστής διέταξε να γίνει η ακροαματική διαδικασία στις 16 Δεκεμβρίου σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Την ίδια ώρα το CBS έφερε στη δημοσιότητα νέο βίντεο, στο οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει και πάλι σεξιστικά σχόλια αυτή τη φορά σε βάρος ενός 10χρονου κοριτσιού.

Σε αυτό ο τότε 46χρονος Τραμπ μιλάει σε ένα 10χρονο κοριτσάκι και λέει ότι σε 10 χρόνια θα βγαίνει ραντεβού μαζί του.

Δημοσίευμα των New York Times πάλι αναφέρει πως δύο γυναίκες καταγγέλλουν τον Ντόναλντ Τραμπ για απρεπή συμπεριφορά, καθώς προσπάθησε να τις αγγίξει χωρίς τη θέλησή τους.

Οι συνεργάτες του Τραμπ χαρακτήρισαν τις καταγγελίες «προϊόν φαντασίας», παρ’ όλ’ αυτά αναλυτές εκτιμούν ότι οι καταγγελίες αυτές θα κάνουν κακό στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών.

Μια από τις γυναίκες, η Τζέσικα Λιντς εμφανίστηκε τηλεοπτικά και περιέγραψε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από τον Τραμπ, κατά τη διάρκεια πτήσης στην πρώτη θέση αεροσκάφους με προορισμό τη Νέα Υόρκη, τη δεκαετία του ’80.

Η δεύτερη, η Ρέιτσελ Κρουκς είπε ότι ο Τραμπ τη φίλησε στο στόμα το 2005 έξω από ασανσέρ στον ιδιόκτητο πύργο του στο Μανχάταν, όπου εργαζόταν εκεί ως ρεσεψιονίστ.

Το στρατόπεδο του Τραμπ πάντως επιμένει ότι οι καταγγελίες αυτές δεν έχουν ίχνος αλήθειας, ενώ ο ίδιος ο μεγιστάνας απειλεί με μήνυση του New York Times.

Εκπρόσωπος της Χίλαρι Κλίντον τέλος χαρακτήρισε ανησυχητικές τις νέες αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση δύο γυναικών, κατηγορώντας τον ίδιο για ψέματα και απεχθή συμπεριφορά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top