Ο Τραμπ στην αντεπίθεση!Έφερε στο debate 4 γυναίκες που κατηγόρησαν τον Κλίντον για παρενόχληση

«Ο Κλίντον με βίασε και η Χίλαρι με απειλούσε»

​Το show του Ντόναλντ Τραμπ συνεχίστηκε και στο δεύτερο debate μιας και εμφανίστηκε με τέσσερις γυναίκες, οι οποίες έχουν κατηγορήσει τον Μπιλ Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα πριν από το debate, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών οργάνωσε μια μικρή συνέντευξη Τύπου, όπου και επανέλαβαν τις κατηγορίες τους εναντίον του πρώην Αμερικανού προέδρου.

Η Χουανίτα Μπρόαντρικ, η Καθλίν Γουίλεϊ και η Πόλα Τζόους έχουν κατηγορήσει ανοιχτά τον Μπιλ Κλίντον για βιασμό, ενώ η Κάθι Σέλτον ισχυρίστηκε πως η Χίλαρι Κλίντον την κατηγόρησε όταν έπεσε θύμα βιασμού στα 12 χρόνια της.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να χρησιμοποίησε άσχημες εκφράσεις, αλλά ο Μπιλ Κλίντον με βίασε και η Χίλαρι Κλίντον με απείλησε. Δεν πιστεύω ότι συγκρίνεται», είπε η Χουανίτα Μπρόαντρικ.

3941824500000578-3830041-image-a-151_1476066567042.jpg

Στο ίδιο κλίμα και η Κάθι Σέλτον, η οποία είπε:

«Στα 12 μου χρόνια η Χίλαρι Κλίντον με έσυρε σε κάτι που δεν θα έσυρε ποτέ κανείς ένα 12χρονο παιδί. Και λέει ότι υποστηρίζει τις γυναίκες και τα παιδιά. Όταν τη ρώτησαν πέρσι τι συνέβη είπε ότι υποτίθεται πως έπρεπε να υποστηρίζει τους πελάτες της είτε το έκαναν είτε όχι».

Μάλιστα άνοιξε λογαριασμό στο Twitter το Σάββατο και άρχισε να εκτοξεύει πυρά εναντίον της οικογένειας Κλίντον.

«Ίσως είμαι το πρώτο θύμα της Χίλαρι Κλίντον. Μου κατέστρεψε τη ζωή. Υπερασπίστηκε τον βιαστή μου και με κατηγόρησε. Ήμουν 12 ετών. Μετά γελούσε εις βάρος μου. Δεν με ενδιαφέρει αν ο Ντόναλντ Τραμπ είπε απαίσια πράγματα. Με νοιάζει που η Χίλαρι Κλίντον είπε ψέματα, με τρομοκράτησε, με χλεύασε και υπερασπίστηκε τον βιαστή μου», είπε.

39414A6600000578-3830041-Republican_presidential_nominee_Donald_Trump_glares_at_Democrati-a-1_1476103538271.jpg
Η Πόλα Τζόουνς πάλι που κέρδισε 800.000 ευρώ από διακανονισμό μετά την κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση κατά του Μπιλ Κλίντον δήλωσε ανοιχτά τη στήριξή της στον Τραμπ.

«Θεωρώ πως θα έπρεπε όλοι να τον ψηφίσουν. Είναι καλός άνθρωπος. Δεν είναι όπως τον παρουσιάζουν».

Η τέταρτη τέλος κυρία, η Καθλίν Γουίλεϊ κατηγόρησε τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο ότι την παρενόχλησε σε ένα δωμάτιο κοντά στο οβάλ γραφείο.

«Την πρώτη μέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία είπε πως αγαπά αυτή τη χώρα και θέλω την Αμερική να γίνει μεγάλη ξανά. Και έκλαψα όταν το είπε. Γιατί πιστεύω ότι είναι η σπουδαιότερη χώρα στον κόσμο. Νομίζω ότι μπορούμε να φέρουμε την ειρήνη σε αυτόν τον κόσμο και πιστεύω ότι ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να μας φέρει σε αυτό το σημείο», είπε, στηρίζοντας ανοιχτά τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top