ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΑΥΤΗ η 9χρονη- «Είναι κρίμα να θάβουμε τους γονείς μας» είπε με δάκρυα στα μάτια

Η μαθήτρια από το Σάρλοτ που παρέδωσε ένα μάθημα ζωής

​Τόσο μικρή και ταυτόχρονα τόσο μεγάλη. Η 9χρονη Ζιάννα Όλιφραντ κατάφερε να συγκινήσει όλους όσους ήταν στην αίθουσα, όπου γινόταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη πόλης Σάρλοτ που τις τελευταίες μέρες «φλέγεται».

Λίγο καιρό μετά το θάνατο του αφροαμερικανού Κιθ Σκοτ, από πυρά αστυνομικού και τα επεισόδια που ακολούθησαν, στα οποία έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος, η ανήλικη μαθήτρια μίλησε για την διαφορετική συμπεριφορά στους αφροαμερικανούς, παραδίνοντας ένα σπουδαίο μάθημα ζωής.

«Αισθάνομαι ότι μας συμπεριφέρονται διαφορετικά. Δεν μου αρέσει πώς μας αντιμετωπίζουν. Το ότι κάποιος έχει διαφορετικό χρώμα δέρματος δεν μου λέει τίποτα εμένα», είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Τα πας μια χαρά. Μην σταματάς» την παρότρυνε κάποιος από το κοινό.

«Δεν θα πρέπει να νιώθουμε έτσι. Δεν θα πρέπει να διαμαρτυρόμαστε γιατί όλοι μας φέρονται λάθος. Το κάνουμε γιατί έχουμε δικαιώματα» συνέχισε με λυγμούς η 9χρονη.

«Δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι μέχρι σήμερα. Δεν αντέχω αυτή τη συμπεριφορά. Είναι ντροπή να σκοτώνονται οι γονείς μας και να μην μπορούμε να τους δούμε ξανά. Είναι κρίμα να τους θάβουμε. Δακρύζουμε και δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό. Χρειαζόμαστε τους γονείς μας να είναι δίπλα μας» κατέληξε.

Όλοι όσοι ήταν μέσα στην αίθουσα σηκώθηκαν όρθιοι και ξέσπασαν σε χειροκτορήματα, ενώ η μικρούλα σκούπιζε τα δάκρυα της. Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube και οι χρήστες του διαδικτύου υποκλίνονται στην μικρή Ζιάννα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top