Οδηγός στην Κριμαία «πάρκαρε» στη θάλασσα-Αυτοκίνητο πήρε σβάρνα επιβάτες λεωφορείου στην Κίνα

Δείτε στο video όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο

Βουτιά στη θάλασσα έκανε με το αυτοκίνητο του ένας ανυπόμονος οδηγός στην πόλη Κερς στη χερσόνησο της Κριμαίας. Πριν προλάβει το πλοίο να δέσει και ο καταπέλτης να κατεβεί, ο οδηγός, σαν να ξεπήδησε από ταινία των Ντιούκς , κάνει ένα απίστευτο άλμα και πέφτει στο νερό. Για καλή του τύχη πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο σώος και αβλαβής.

Τρελή πορεία αυτοκινήτου στην Κίνα με 3 τραυματίες

Τους επιβάτες στάσης λεωφορείου πήρε σβάρνα ένας οδηγός τζιπ στην Κίνα, όπου κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την τρελή του πορεία. Ο οδηγός βγηκε από το σπίτι φορώντας τις παντόφλες του και από ότι φαίνεται δεν κατάφερε να ελέγξει με τα πόδια του γκάζι και φρένο. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Στη Βρετανία έκαναν τους τηλεφωνικούς θαλάμους… γραφεία

Στην εποχή των smartphones οι εμβληματικοί κόκκινοι τηλεφωνικοί θάλαμοι της Βρετανίας παροπλίστηκαν.Σύντομα όμως θα πάψουν να είναι απλώς μια τουριστική ατραξιόν και θα μεταμορφωθούν σε μικρά υπερσύγχρονα γραφεία. Με μηνιαία συνδρομή 25 λιρών η εταιρεία που είχε την ιδέα, δελεάζει το κοινό με δωρεάν καφέ ή τσάι, παρέχει στους χρήστες την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν εκτυπωτές και σκάνερ, να φορτίσουν τα κινητά τους και να εργαστούν στο λαπ-τοπ τους.

Ο πρώτος νέος θάλαμος άνοιξε στο κεντρικό Λονδίνο στην Russell Square και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι, τόσο στην πρωτεύουσα όσο και σε άλλες πόλεις της.

Εντυπωσιακές εικόνες από έκρηξη ηφαιστείου στην Κόστα Ρίκα

​Μέσα από τον φακό της κάμερας, η εικόνα του ηφαιστείου Τουριάλμπα στην Κόστα Ρίκα φαντάζει εντυπωσιακή. Καπνός, τέφρα και καυτά αέρια εκτοξεύονται ως και 4 χιλιόμετρα ψηλά στον αέρα. Στην πραγματικότητα όμως η ζωή των κατοίκων στις γύρω περιοχές γίνεται δύσκολη αφού τα πάντα καλύπτονται από ηφαιστειακή σταχτή. Τουρίστες έχουν εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο καθώς 100 πτήσεις από και προς την Κόστα Ρίκα ακυρωθήκαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top