Στα… κάγκελα η Βασίλισσα Ελισάβετ! Ξάδελφός της δήλωσε ανοιχτά ότι είναι gay

Είναι ο πρώτος γαλαζοαίματος που το παραδέχθηκε

Στα… κάγκελα η Βασίλισσα Ελισάβετ! Ξάδελφός της δήλωσε ανοιχτά ότι είναι gay

​Αναστάτωση επικρατεί στο παλάτι του Μπάκινχαμ μετά από την αποκάλυψη του Λόρδου Μαουντμπάτεν, εξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ο Λόρδος Ίβαρ Μαουντμπάτεν, έγινε έτσι ο πρώτος γαλαζοαίματος που βγήκε από τη ντουλάπα και παραδέχθηκε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος υπήρξε παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

article-0-00074b2f00000258-119_468x345.jpg

Όπως είπε μάλιστα ο ίδιος στη Daily Mail η σύζυγός του γνώριζε από την αρχή ότι είναι bisexual.

«Η Πέννυ ήξερε πριν ακόμα παντρευτούμε. Της είχα πει ότι ήμουν bisexual και με ελκύουν και τα δύο φύλα. Έδειχνε πάντα κατανόηση και γι’ αυτό θα της είμαι αιώνια ευγνώμων», είπε και πρόσθεσε:

ksa.jpg

«Το να βγω από τη ντουλάπα είναι μια αστεία έκφραση, αλλά μάλλον αυτό έκανα και είμαι πλέον σε μια κατάσταση που είμαι απόλυτα ευτυχισμένος. Έχω παλέψει πολύ με τη σεξουαλικότητά μου και κατά κάποιο τρόπο το κάνω ακόμα. Ήταν ένα ταξίδι μέχρι να φτάσω σε αυ��ό το σημείο».

Ο Λόρδος Ίβαρ Μαουντμπάτεν είναι γιος της τρίτης Μαρκησίας του Μίλφορντ Χέιβεν και τρίτος δισέγγονος της βασίλισσας Βικτώριας.

387FE2E500000578-3794495-image-m-27_1474140780318.jpg

Πλέον στα 53 του βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άνδρα και δηλώνει ότι έχει τις… ευχές τόσο της πρώην συζύγου του, όσο και του πολύ καλού του φίλου, πρίγκιπα Έντουαρντ, του οποίου το παιδί έχει βαφτίσει. Δεν αποκαλύπτει βέβαια ποια είναι η αντίδραση της Ελισάβετ, η οποία έχει μια προσήλωση στο πρωτόκολλο και στους τύπους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top