Νέα στοιχεία στο θρίλερ με τον μικρό Μπεν: Έκαναν τεστ DNA στον γιο του οδηγού εκσκαφέα

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω! Νόμιζα ότι τρελάθηκαν» λέει ο 29χρονος

Τέλος δεν έχει το θρίλερ με την εξαφάνιση του μικρού Μπεν, ο οποίος αγνοείται από το 1991, όταν παραθέριζε με την οικογένεια του στην Κω.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η υπόθεση προ ημερών πήρε νέα συγκλονιστική τροπή, καθώς μάρτυρας ανέφερε πως ο μικρός Μπεν (που σήμερα κανονικά θα ήταν 26 ετών) είναι νεκρός και σκοτώθηκε από εκσκαφέα, τον οποίο οδηγούσε ο χειριστής Κωνσταντίνος Μπάρκας(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).


Μετά τα παραπάνω, η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίντχαμ, λύγισε, ενώ η χήρα του Μπάρκα, ο οποίος πέθανε πέρυσι από καρκίνο στο στομάχι, τα διέψευσε όλα, ��έγοντας πως «δεν σκότωσε ο άνδρας μου τον Μπεν. Πάντα βοηθούσε όσο μπορούσε την Αστυνομία, ακόμα και όταν ήταν πολύ άρρωστος».

Το ΝΕΟ στοιχείο που προκύπτει σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «The Sun», είναι πως ο γιος του Κωνσταντίνου Μπάρκα υπεβλήθη σε τεστ DNA ώστε να διαπιστωθεί αν είναι ο ίδιος ο μικρός Μπεν!


Μιλώντας στην εφημερίδα, ο 29χρονος γιος του εκσκαφέα δήλωσε έκπληκτος, τονίζοντας πως ο πατέρας του ήταν αθώος:

«Εάν έκανε κάτι τέτοιο, θα έβλεπα την ενοχή στα μάτια του. Ήταν αθώος όπως ένα μωρό παιδί».

(H Κέρι Νίντχαμ, μητέρα του Μπεν)



Όσο για το τεστ DNA στο οποίο υπεβλήθη;

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ο Μπεν είχε μπλε μάτια και ήταν ξανθός, και εγώ είμαι Έλληνας, έχω σκούρα μαλλιά και μάτια. Πίστευα πως τρελάθηκαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Δεν σκότωσε ο άνδρας μου τον Μπεν» λέει η χήρα του Μπάρκα – Η αποκάλυψη πριν πεθάνει

Κακά τα νέα για τον μικρό Μπεν: Μάρτυρας λέει πως είναι νεκρός και σκοτώθηκε απο εκσκαφέα