H ανάρτηση που έγινε viral: Τον ενημέρωσαν πως η πτήση του θα έχει 47 χρόνια καθυστέρηση!

Δείτε πώς του απάντησε η αεροπορική εταιρία

H ανάρτηση που έγινε viral: Τον ενημέρωσαν πως η πτήση του θα έχει 47 χρόνια καθυστέρηση!

​Δεν πίστευε στα μάτια του ένας Βρετανός, ο οποίος την ώρα που περίμενε την πτήση του ώστε να ταξιδέψει από τη Νέα Ζηλανδία στην χώρα του (την Βρετανία), μπήκε στην ιστοσελίδα «Skyscanner» προκειμένου να δει πόσο θα καθυστερήσει.

Ωστόσο αυτό που αντίκρισε αρχικά «πάγωσε» το αίμα του, καθώς η ιστοσελίδα τον ενημέρωνε πως η πτήση του θα καθυστερήσει 413.786 ώρες. Κοινώς; 47 ολόκληρα χρόνια!

(Ο Τζέιμς Φλόντι που παραλίγο να γίνει Τομ Χανκς στο "Terminal")

12346419_10156259744085532_2665347382227323768_n.jpg

Αφού συνειδητοποίησε πως κάποιο λάθος είχε γίνει, και πως επανέκτησε την αυτοκυριαρχία του, ο Τζέιμς Φλόντι θέλησε να αστειευτεί, σχολιάζοντας το γεγονός στα social media.

«Γεια σου Skyscanner. Απλά αναρωτιέμαι τι θα μου προτείνατε να κάνω κατά τη διάρκεια της (ενδιάμεσης) στάσης των 47 ετών...» έγραψε ο Φλόντι, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια.

tzeims2.jpg
Η ιστοσελίδα Skyscanner που ενημερώνει διαρκώς on line τους πελάτες αεροπορικών εταιρειών, δεν έχασε χρόνο και του απάντησε αστειευόμενη πως έχει προμηθεύσει το αεροδρόμιο της Νέας Ζηλανδίας με ότι θα χρειαστεί τα επόμενα 47 χρόνια, και πρόσθεσε:

«Εάν δεν είστε φανατικός θαυμαστής της ταινίας The Terminal θα σας πρότεινα να περάσετε αυτά τα χρόνια εκτός (του χώρου) του αεροδρομίου» κάνοντας του παράλληλα και διάφορες προτάσεις!

skyscanner.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top