ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μεταμόρφωση- Ζύγιζε 113 κιλά και έγινε ΚΟΡΜΑΡΑ γιατί την χώρισε ο πρώην της! ΦΩΤΟ

Το ασχημόπαπο που έγινε… κύκνος

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μεταμόρφωση- Ζύγιζε 113 κιλά και έγινε ΚΟΡΜΑΡΑ γιατί την χώρισε ο πρώην της! ΦΩΤΟ

​Ένα «χαστούκι» ήταν αυτό που έκανε την 29χρονη, σήμερα, Μπρίτνει Βεστ να αλλάξει τη ζωή της!

Η νεαρή από το Λος Άντζελες έχασε πάνω από 40 κιλά και κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε μετά από ένα σχόλιο του πρώην φίλου της, ο οποίος, μάλιστα, την χώρισε κιόλας!

before-2-643617.jpg
Ας πάρουμε όμως την ιστορία της από την αρχή… Σε ηλικία 36 μηνών είχε υψηλή χοληστερίνη ενώ στα τρία της χρόνια ήπιε το πρώτο της αναψυκτικό. Στα 8 της ήταν ήδη υπέρβαρη.

ad219225159pic_by_britney_v.jpg
Μετά από 4 χρόνια στο πανεπιστήμιο, όπου τρεφόταν με πρόχειρο φαγητό, είχε φτάσει να ζυγίζει 113 κιλά. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούσαν να την πείσουν να αδυνατίσει εκείνη δεν έκανε τίποτα άλλο από το να τρώει!

Αλλά και όταν η γιαγιά της ήθελε να της δίνει χρήματα για κάθε κιλό που θα έχανε, η νεαρή κοπέλα φαινόταν να μην νοιάζεται. Αυτό, όμως, άλλαξε πριν από πέντε χρ��νια, όταν ο τότε φίλος της την προειδοποίησε ότι είχε πάρει πολλά κιλά και την χώρισε. Τότε η κοπέλα αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής.

split-545835.jpg
Ξεκίνησε πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής και πέρασε τα επόμενα δύο χρόνια χάνοντας βάρος και φτάνοντας τα 72 κιλά. Το 2013 ολοκλήρωσε την μεταμόρφωσή της, κάνοντας κοιλιοπλαστική, που την πλήρωσε η γιαγιά της.

Τώρα ασχολείται με το δικό της fitness blog, την ιστοσελίδα FittyBritttty.com, και ευγνωμονεί τα λόγια του πρώην της. «Και εκείνος ήταν παχύσαρκος και όταν βγαίναμε τρώγαμε συνεχώς και μετά νιώθαμε απαίσια γι’ αυτό και εκείνος ήταν έτοιμος να σταματήσει αυτόν τον φαύλο κύκλο.

diet-643616.jpg
Η σχέση μας σίγουρα να οδήγησε να τρώω υπερβολικά, και είχα κακή πέψη και γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, και παρόλα αυτά συνέχιζα να τρώω υπερβολικά. Δεν το είπε για να δείξει κακία, αλλά ένιωσα ότι μου έλεγε αυτό που άκουγα μια ζωή από την οικογένειά μου. Αλλά τα λόγια του μου άνοιξαν πραγματικά τα μάτια.

before-643615.jpg
Ένιωσα ανεπαρκής και σαν να μην έφταναν αυτά χωρίσαμε εκείνη τη μέρα. Ήμουν δυστυχισμένη. Έκλαιγα για μέρες και τότε κάτι μέσα μου ξύπνησε. Ποιος ξέρει; Χωρίς τα σχόλιά του για το βάρος, ίσως να έμενα στα ίδια και να πάχαινα ακόμα περισσότερο» ανέφερε.

Πλέον η Μπρίτνει δίνει μέσω του blog της συμβουλές για υγιεινή διατροφή και γυμναστική ενώ έχει πάνω από 66.000 followers στον λογαριασμό της στο Instagram.

nintchdbpict000266625259.jpg

Κάτι μας λέει ότι ο πρώην της… μετάνιωσε πικρά αυτόν τον χωρισμό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top