Η γιατρός της Χίλαρι κόβει την φόρα στον Τραμπ: Πώς είναι η υγεία της μετά την λιποθυμία

Η πρόσφατη αδιαθεσία της έχει πυροδοτήσει όργιο φημών και θεωρίες συνωμοσίας

Η γιατρός της Χίλαρι κόβει την φόρα στον Τραμπ: Πώς είναι η υγεία της μετά την λιποθυμία

​Μπορεί τις τελευταίες ημέρες η έντονη αδιαθεσία αλλά και η λιποθυμία της Χίλαρι Κλίντον κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την 11η Σεπτεμβρίου να ήταν… βούτυρο στο ψωμί του Ντόναλντ Τράμπ, αλλά η προσωπική γιατρός της υποψήφιας των Δημοκρατικών αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Με δηλώσεις της, η Δρ. Λίσα Μπάρντακ, τόνισε πως επισκέφτηκε την Χίλαρι την Τετάρτη και διαπίστωσε πως είναι «φυσιολογική και σε άριστη ψυχική κατάσταση».

Να σημειώσουμε, πως τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την λιποθυμία της Χίλαρι Κλίντον, επικρατεί ένα όργιο φημών και συνωμοσιολογίας, με την υστερία για την υγεία της να επικρατεί, και πολλούς να υποστηρίζουν πως η Κλίντον είναι τόσο σοβαρά άρρωστη που έχει μέχρι και… σωσία.

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΞΟΝΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΟ ΥΠΟΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟ

Το προεκλογικό γραφείο της Χίλαρι έδωσε στο φως της δημοσιότητας μια επιστολή, στην οποία η γιατρός της Χίλαρι αναφέρει αναλυτικά από τι υπέφερε τον τελευταίο χρόνο η 68χρονη Χίλαρι.

Σύμφωνα με την επιστολή, από τα πιο σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε η υποψήφια των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο, ήταν μια ιγμορίτιδα τον περασμένο Ιανουάριο κατά τη διάρκεια των επαναληπτικών προκριματικών εκλογών στην Αϊόβα.

Γι΄αυτό το λόγο, είχε χρειαστεί να υποβληθεί σε μια μικρή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να της αφαιρεθεί υγρό από το αυτί, όπως τονίζει χαρακτηριστικά η προσωπική της γιατρός.

Και η μαγνη��ική τομογραφία στην οποία όμως υποβλήθηκε στην πορεία, έδειξε ότι «δεν παρατηρήθηκαν ανομαλίες αλλά μόνο μια ήπια χρόνια ιγμορίτιδα».

Η αιτία που τελικά την έκανε να καταρρεύσει, ήταν όπως έχει ήδη γράψει το star.gr η πνευμονία η οποία την ταλαιπωρούσε εδώ και μερικές ημέρες, σε συνδυασμό με πυρετό και κόπωση.

Η ακτινογραφία ήταν αυτή που «έδειξε» τα σημάδια της βακτηριακής πνευμονίας για την οποία της χορηγήθηκε 10ημερη αγωγή με αντιβίωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top