Δεν το χωρά ο νους: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έγκυος-Έχασε το μωρό από τις κλωτσιές του δράστη

Η αστυνομία στη Βρετανία έδωσε στην δημοσιότητα φώτο του υπόπτου

Δεν το χωρά ο νους: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έγκυος-Έχασε το μωρό από τις κλωτσιές του δράστη

​Oργή και αποτροπιασμό προκαλεί ένα σοκαριστικό περιστατικό που έλαβε χώρα στη Μεγάλη Βρετανία, και συγκεκριμένα στο Milton Keynes, όπου μια 34χρονη έγκυος γυναίκα, δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από έναν άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Η άτυχη γυναίκα ψώνιζε σε σούπερ μάρκετ της περιοχής όπου και την εντόπισε ο δράστης. Στη συνέχεια την ακολούθησε μέχρι το αυτοκίνητο της στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ, και εκεί της επιτέθηκε, κλωτσώντας την στη κοιλιά και ρίχνοντας την στο έδαφος, με αποτέλεσμα η 34χρονη να χάσει το αγέννητο παιδί της.

Το περιστατικό συνέβη στις 6 Αυγούστου, ωστόσο είδε το φως της δημοσιότητας χθες Τρίτη, όταν η Αστυνομία του Thames Valley έδωσε στο φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία ενός άνδρα, ο οποίος πιστεύεται πως ίσως κάτι γνωρίζει ή σχετίζεται με την ρατσιστική επίθεση.

original.jpg
Παράλληλα, ο δράστης φέρεται να επιτέθηκε και σε έναν 40χρονο άνδρα. Συγκεκριμένα, τον χτύπησε στο κεφάλι με μια τσάντα που περιείχε πάγο και με ένα μπουκάλι.

Η αστυνομία έκανε έκκληση στους πολίτες να ενημερώσουν τις αρχές εάν γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση.

Αυτό πάντως που σημειώνουν τα βρετανικά ΜΜΕ, είναι πως από τις πρώτες ημέρες μετά το δημοψήφισμα στη Μεγάλη Βρετανία και τους ψηφοφόρους να αποφαίνονται πως η χώρα θα πρέπει να αποχωρήσει από την ΕΕ,παρουσιάστηκε μια κατακόρυφη αύξηση στα περιστατικά ρατσιστικών επιθέσεων, επίσημα καταγεγραμμένων και μη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top